Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz Gubbba #856 üzenetére

Igazad van, a dobozon nincs ott az autó márka.
    Azt nem tudom a "Zonda" mennyire védett.

Konkrétumot nem tudok, de szerintem Firas és mások kaptak valami kompenzációt. több helyen is elérhető ez a modell és nem hiszem, hogy ha "átszínezik", akkor már nem jogdíj köteles.
    Az is lehet, hogy Firas nem tud versenyezni (mindenkit is beperelni) a kínaiakkal és elengedte ezt a vonatot.
    Kockásember podcast-jában Attila említette, hogy a kínaiak fizetnek a tervezőknek utóbbi időben, hogy ebbe Firas is beletartozik, azt megint nem tudom.

Cada Ruf valóban nem távirányítós. 1600 db , ami ott van a Technic ferrári és porsche darabszámnál, ezek 60-70k huf körül vannak. Igen a Cada Ruf ha licenszes, akkor az biztos kevesebb, mint a ferka ésporsche a Lego-nak.
    Alin a távirányítós Ruf 47k huf, Lego távirányítós porsche 70k huf. Szubjektív, de nekem a Ruf sokkal jobban bejön és nem Lego lopás.

Cada AMG One nem rég még 78k huf volt az emagon, most 110k. A 110k nem mondható lényeges olcsóbbnak (hogy megy az idő, a Lego Siánt még 102k huf-ért vettem...),
    Allegron már 144k huf ez meg tényleg Lego ár.

#857 sb
    Igen a Firas féle lambo és viper Allegro-ról kb 32k hufból megvolt (kettő együtt 32k és a 4000 ft-os kupont is beleszámolva)....

Ez a Cybertruck még ingyen se kéne :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés