Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gubbba

tag

válasz Throme #855 üzenetére

Azért a Mould King nekem kissé szürke-zónásnak tűnik. A dobozon én sem a Pagani, sem a McLaren, sem a Lamborghini szavakat nem látom, csak azt, hogy "No. ZondaR", "No. S720" és "No. Lambo-Coutach" (így, n betű nélkül). Nem vagyok jogász, lehet ez egy kiskapu, hogy ne kelljen licenszdíjat fizetni a gyártónak. A Countach pedig, ahogy írtad konkrétan Firas egyik rebrickable modellje, ami a Lego Porsche 911 alkatrészeit használja. Lehet kapott valamennyit ezért Firas a Mould King-től, de azért érzed te is, hogy mennyivel egyszerűbb így alacsonyan tartani az árakat, mint a hivatalos úton, amikor a tervezők a te alkalmazottaid és a licensszel sem trükközhetsz. A 35k-s Porsche (pontosabban Ruf) nem a távirányítós változat. Van belőle olyan is, de ez a sima. Ott a CaDa-tól az AMG One, vagy a nagy Alfa Romeo F1-es. Szerintem inkább azokkal érdemes hasonlítgatni, máris nem olyan egetrengető a különbség. Azt meg megértem, hogy vásárlóként téged csak az ár érdekel, én csak próbálom árnyalni a helyzetet.

Új hozzászólás Aktív témák