Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Azért a Mould King nekem kissé szürke-zónásnak tűnik. A dobozon én sem a Pagani, sem a McLaren, sem a Lamborghini szavakat nem látom, csak azt, hogy "No. ZondaR", "No. S720" és "No. Lambo-Coutach" (így, n betű nélkül). Nem vagyok jogász, lehet ez egy kiskapu, hogy ne kelljen licenszdíjat fizetni a gyártónak. A Countach pedig, ahogy írtad konkrétan Firas egyik rebrickable modellje, ami a Lego Porsche 911 alkatrészeit használja. Lehet kapott valamennyit ezért Firas a Mould King-től, de azért érzed te is, hogy mennyivel egyszerűbb így alacsonyan tartani az árakat, mint a hivatalos úton, amikor a tervezők a te alkalmazottaid és a licensszel sem trükközhetsz. A 35k-s Porsche (pontosabban Ruf) nem a távirányítós változat. Van belőle olyan is, de ez a sima. Ott a CaDa-tól az AMG One, vagy a nagy Alfa Romeo F1-es. Szerintem inkább azokkal érdemes hasonlítgatni, máris nem olyan egetrengető a különbség. Azt meg megértem, hogy vásárlóként téged csak az ár érdekel, én csak próbálom árnyalni a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest