- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Megnéztem videón, baromi vicces, ahogy oldalazva is halad az építmény.
Nekünk nincs nagyon távirányítós. 3 össz-vissz.
Ebből 2 kib@szott mobil applikációs irányítású.
Igen, tök jó, hogy 1 eszközzel lehet több szettet irányítani, de a fizikai távirányítót nem pótolja.
Nincs semmilyen programozás, pedig lenne rá xbox kontroller.Nekem igazából csak az a kérdés, hogy az elemcsere (ha egyáltalán elemes) mennyire könnyű, vagy csak rá kell dugni egy usb kanócot..
Elemnek (tölthető) jobban örülnék, mert az időtálló, míg az akksit dobhatom ki és örülök, hogy ha x év után még kapható ilyen mechanizmus.Szerintem Ti simán kiváltjátok valamilyen Lego-s megoldással, amit szerettek és akkor lehet app-al irányítani...
Van valahol ocsóbban. Eddig gyorsan rákeresve 33k huf meg 86$ körül láttam. Egy 2x k huf-os is volt valahol, de az kifogyott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest