Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizs
aktív tag
válasz
Domonkos #5940 üzenetére
Maga a tanár javasolta, hogy kérjek segítséget. Engedve van. Innentől valóban nem tartom csalásnak a dolgot. Egyébiránt segítséget kértem. Nem programozónak készülök! Te is kérsz segítséget, ha elromlik a vízvezeték, vagy más. Te sem mindig tartod be a KRESZ-t. Amikor enni kell adnom egy gyereknek egy olyan vizsga, ami kevésbé lényeges, de az kell elnézést kérek, de emberség is van.
Ha nem segítséget adsz kérlek ne sértegess, ha pedig úgy érzed ide ez nem illik kérlek töröld!
-
csizs
aktív tag
Talán szomorú. (Nem biztos, hogy a képességeim értékeled ezzel)
Ma pl: édesapám harmadik szívinfarktusa volt hajnal 4 felé. Én pl: annyi feladatot adtak 1 hétre, hogy az már elkészíthetetlen mennyiségű, de az is igaz, hogy a fel nem készítés miatt is kétségkívül ehhez a módszerhez folyamodtam. Talán ha nem értesz egyet töröld, de ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Ha egy gyerek nem eszik adsz neki enni, ha egy ember beteg segítesz. De ha egy családapa, aki dolgozik és nincs már ideje mindenre, esetleg egy ilyen családi tragédia is történik tudod megoldást keres.Ráadásul a nyelv Ansi C, ami mér elavult és két feladat megoldásért miért kellene megtanulnom egy egész nyelvet?
-
csizs
aktív tag
Keresek c programozásban jártas embert, aki két feladatot megoldana nekem. Juttatás ellenében is.
privátban jelentkezz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest