Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: Számítógép.hu
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Felsőbbévesek mondják mindig,"
Hát jah pl én
(most végzek)
1-2 tantárgyra (kredit nélkül) bejárttam önszorgalomból, +gyakorlás, de csak arra való h el ne felejtsem ami hasznosat megtanultam.
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. aki suli mellett dolgozik és szakmájába vág, az szerencsésnek érezheti magát. -
eXodus
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyébként mi értelme van az MScnek? (Bár a BMEt nem ismerem.) De kb ugyan az lehet mint BSc-n, az a tatnárgy amit szeret az ember hamar letudja, és csak a "szívás" marad. Ott is gonolom meglesz ez: "egyszerűen nincs rá időm a rengeteg tantárgy mellett." Maximum csak kicsit jobb a hasznos/haszontalan tantárgyak aránya. Ami pedig kicsit is érdekes, azt elfelejti az ember...
Mellesleg én infós középsuliból mentem egyetemre. Kb semmi hasznom nem volt belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(most végzek)
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. aki suli mellett dolgozik és szakmájába vág, az szerencsésnek érezheti magát.