- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tilde
csendes tag
Hello
Én csak C ben tudok programozni, de felhasználtam a programomban a c++ -ból is dolgokat mivel UNICODE karakterekkel kell dolgoznom(magyar ékezetes betűk). Amit felhasználtam az a wchar_t változó, ebbe olvastam be a szövegfájlomat, majd kis átalakítás után vissza ki is írtam fájlba, ez működött is, addig amíg nem kellett a switch case -ében UNICODE karakterra keresni. Ebben kérnék segítséget, hogy felismerje a case az UNICODE karaktereket is.
Feltettem a forráskódomat, a link lenn van, a fő forrásfájl a makesampa.c++, egyébként linux alatt a g++ nevű fordítóval fordítottam. Elég sok a forráskód, még nics kész, de már működik , egyébként a case -el az összes magyar betűre szeretnék rákeresni.
http://trioda.extra.hu/ideir/bc/bc.html
Ne tévesszen meg a c++ kiterjesztés, a program alapjában véve C program, csak a wchar_t miatt kell g++ -al kompilálnom. Hallottam, hogy a C is tudja ezt a változótípust kezelni, de be kell hozza kapcsolni valamilyen könyvtárat.
Bármilyen megoldást elfogadok, nekem csak az kell, hogy át tudjam alakítani a programomat, UNICODE karakterek kezelésére.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vicces videók
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest