- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én az ilyeneket mindig egy
++i-vel oldottam meg.
Amíg nem találok (csinálok) olyan példát, amiben tényleg hasznos lesz a continue(értsd. lerövidíti a kódot), addig csak olyan felvágós utasításként fogom kezelni.
Felvágós, mert szerintem kevesebben értik vagy később tanulják meg a használatát (mint most én is) és sokszor feleslegesen használják, mint pl. most te is a ++ihelyett.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ráadásul a++iszerintem kevesebb utasításból áll, mint acontinue, mármint asm-re lefordítva.
Bár lehet mindjárt visszavonom az egészet, ahogy jobban nézegetem a kódodat.
Vissza is vontam, mertcontinuenélkül meghívná a függvényt a negatív számokra is, azaz kimaradna a tesztelés.
A C++-t is elkezdtem már tanulgatni, de még nem jöttem rá, hogy mitől jobb a C-nél, mit lehet C++-ban megoldani amit C-ben nem, vagy csak jóval bonyolultabban...
-
dobragab
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jaja, nehéz leszokni róla, gondolom, itt is hiányzott az std::vector, range based for, std::ostream

Na meg szerintem nem is ezt akartad írni

void print_primes(int * primes, int lenght)
{
for(int i = 0; i < lenght; ++i)
{
if(primes[i]<2) continue;
if(is_prime(primes[i])) printf("%d\n", primes[i]);
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- LG 50" (127 cm) Ultra HD TV 4K Active HDR / webOS 4.0 / 2018-as típus (50UK6300MLB)
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amíg nem találok (csinálok) olyan példát, amiben tényleg hasznos lesz a
Felvágós, mert szerintem kevesebben értik vagy később tanulják meg a használatát (mint most én is) és sokszor feleslegesen használják, mint pl. most te is a ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)