- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
EQMontoya #5667 üzenetére
Én az ilyeneket mindig egy
++i
-vel oldottam meg.Amíg nem találok (csinálok) olyan példát, amiben tényleg hasznos lesz a
continue
(értsd. lerövidíti a kódot), addig csak olyan felvágós utasításként fogom kezelni.Felvágós, mert szerintem kevesebben értik vagy később tanulják meg a használatát (mint most én is) és sokszor feleslegesen használják, mint pl. most te is a
++i
helyett.
Ráadásul a++i
szerintem kevesebb utasításból áll, mint acontinue
, mármint asm-re lefordítva.
Bár lehet mindjárt visszavonom az egészet, ahogy jobban nézegetem a kódodat.
Vissza is vontam, mertcontinue
nélkül meghívná a függvényt a negatív számokra is, azaz kimaradna a tesztelés.A C++-t is elkezdtem már tanulgatni, de még nem jöttem rá, hogy mitől jobb a C-nél, mit lehet C++-ban megoldani amit C-ben nem, vagy csak jóval bonyolultabban...
-
dobragab
addikt
válasz
EQMontoya #5667 üzenetére
Jaja, nehéz leszokni róla, gondolom, itt is hiányzott az std::vector, range based for, std::ostream
Na meg szerintem nem is ezt akartad írni
void print_primes(int * primes, int lenght)
{
for(int i = 0; i < lenght; ++i)
{
if(primes[i]<2) continue;
if(is_prime(primes[i])) printf("%d\n", primes[i]);
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest