- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
alapz@j #5496 üzenetére
Hát így
Én nem kaptam oktatást minden amit tudok azt magamnak és nem a fizetett egyetemnek köszönhetem..
nem sok, de kérdezni tudok és ti remélhetőleg segítetek annak aki nem tud valamit.
Biztos én is tudnék példát felhozni arra, hogy te mit és miért csinálsz, ha ezt vagy azt nem tudod...
Mindig érdemes magadból kiindulni mielőtt kritizálsz.
Nem születik az ember programozónak, úgy tanulja meg, hogy megmondják neki.
Amúgy eljutottam odáig, hogy byte-onként olvasom be a fájlt egy tömbbe és azt íratom ki..
Szépen lassan megírom egyedül is a programot. -
EQMontoya
veterán
válasz
alapz@j #5496 üzenetére
Jó kérdés. Ha egyszer elkúrja, beszopja.
Első éves voltam BME-n, villanyosménök jánykával jártam, hát megírtam a C prog háziját (nyugi, már elévült!). Volt egy binary file hozzá, amiben volt tesztadat, megnyitottam szögevesen. Persze volt benne 0 byte. 2 óra debuggolás után jöttem rá, hogy hülye vagyok, de megtanultam a leckét egy életre!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest