- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Gabesson #6089 üzenetére
1. hasznald a kod formazast
2. a haromjegyu szamok 100-tol vannak nem 0-tol
3. miert van do es for ciklus is?
4. a for ciklus bentmaradasi feltetele sose teljesul, mert ott <= kene legyen, a while meg akilepesit sose eri el,(*) mivel nem noveled az i-t (na jo 1x de aztan visszaall)
+1. ilyenkor elso teszt hogy kiveszed az if-et, es ha me'g mindig nem ir ki semmit, akkor a kiirasig (feltetelig) el se jut -az nem tunt fel hogy nemcsak hogy nem ir ki, hanem nem is allt le? azt is figyeld
Egy picit kene szerintem nezegetned az alapveto vezerlesi szerkezetek helyes hasznalatat a tankonyvben, jegyzetben, vagy a neten. [Beirhatnank ide a megoldast de azzal nem jegyezned meg melyik miert nem volt jo.](*) Re 6092:
Igen, ezen en is gondolkoztam mert nem is neztem elsore hogy pont egy C-s topikban van egy algoritmikus(nak tuno) kerdes, nalam a hatultesztelos ciklus az kilepesi felteteleskent rogzult me'g pascal idokbol. De teny, tudhattam volna a while-bol hogy az is bennmaradasi, bocsanat a hibaert. Tehat kilep, es leall, csak a 0 nem felel meg a feltetelnek...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest