- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Biztos igazad van. Sajna nem ismerem(nem használom) ezeket a fejlesztőkörnyezeteket.
Azért bátorkodtam ezen kódokat berakni, mert Daneeka korábban arról "panaszkodott", hogy nem tudja befordítani a project-jét, ezeket meg belehet. Tehát lássa, hogy így kellene kinézni a forrásnak.
Amúgy Borland Delphi 7, Codegear Builder ill Assembler-ben írogatok, amikor ilyen melót kapok.(Rendszerprogramozó szakon végeztem 12 éve)A Dev c++ ill VS2008 csak azért raktam fel, mert mostanában sok pl diplomamunkát hoznak hozzám átnézésre vagy javításra, amit ezekben a környezetekben írnak.
(VS esetén lehet mint újra tanulni, de sebaj szeretem a kihívásokat)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest