- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Koszi a valaszokat. Igen, a program a byte-ok bizergalasan kivul semmi kulonoset nem csinal (egy titkositast kell ratolni ill. leszedni a bytetombre mint uzenetre), amugy luminary.
Jo, akkor Qemu... azert gondoltam hogy tulzas, mert a manualjanak 90%-a a periferiak, a net, a kulonbozo mas eszkozok beallitasa, ami nekem mind nem kell. Elkezdtem a leiras szerint a ceges win7 64 bitesre felepiteni, de vagy rosszat toltottem le, vagy a korabban felpakolt mingw nem jo vagy nemtudom, a zlib helyrerakas es a .configure elnagyolt modositasi leirasa kornyeken adtam fel (a letoltott qemu-ban levo qemu-doc.html volt amit probaltam kovetni, lehet hoyg valami masik leirast kellett volna keresnem).
Vegulis linux is van keznel ha nagyon akarom (otthon legalabbis, bar egy oskovulet gepen es nem is a legfrissebb verzio), lehet hogy akkor majd azzal nekiallok, hatha egyszerubb (meg tudtak csinalni automatizaltabbra), mint windows alatt a sok szuttyoges.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest