- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bpx
őstag
windows forms azért annál összetettebb, nem csak úgy megy, hogy vannak "parancsok", mint a konzolos alkalmazásban
kézzel megírni a kódot elég bonyolult és aprólékos munka (bár nem lehetetlen)
innen le tudod tölteni a visual studio 2008 express-t (külön a visual c++ része elég): [link]
ebben tudsz windows forms-os alkalmazást létrehozni, és designer nézetben berakni komponenseket
a működést pedig háttérben, a kódban megvalósítani, bár ehhez nem árt tisztában lenni az alapokkal -
-
!wannabe
tag
Az általad említett könyv nekem is megvan, nem rossz cucc amugy, viszont azt fontos tudni, hogy egy könyv olvasgatásával nem lehet megtanulni programozni még ha van pascal alapod akkor sem.
A netes tutorialokbol pedig én is a http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/ -t emelném ki.
-
nemmegyaC
csendes tag
Haho!
Ez az oldal nagyon jo, sztem: http://www.aut.bme.hu/CppPeldatar/
Vagy ez (ezt még én is csak most találtam): http://www.eet.bme.hu/publications/e_books/progr/cpp/node74.htmlHa könyvet akarsz c-hez, vagy c++hoz, akkor ajánlom, h nézz körül a pirateclub-on, én ott találtam nem is egyet.
-
Pl ezen az oldalon mindenhez van példakód.
-
Először C-ben tanultam meg programozni, csak azután jött a C++. Én is vettem egy könyvet, kezdetnek jó volt, de inkább a neten található tutorialok segítettek. Azért volt jó így, mert magyarázott valamit és utána volt egy rövid példakód is minden esetben. Ez nyilván nem járja nyomtatott formában, mert több ezer oldalasak lennének a könyvek. Egyébként nagy része fontos annak, ami ezekben a könyvekben le van írva, hiszen ezek csak a nyelv lehetőségei, ha nem ismered mindet, akkor lehet, hogy fejlesztés közben olyan dolgokkal szenvedsz majd, amiket rövidebben is meg lehetne oldani.De ez nem azt jelenti,hogy pl minden függvény paraméterezését fejből tudni kellene, de jó emlékezni arra, hogy milyen feladatokra írtak már meg függvényeket, és ha ezzel kapcsolatos feladatot kell megoldanod, akkor a referenciából kinézed a pontos paraméterezést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest