Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Tudtommal ha nullpointerre hívod meg a delete-et vagy a delete[]-t, akkor nem csinál semmit. Rosszul gondolom ezek szerint? Órai anyagban, és netes forrásokban is mindenhol ezt írják, hogy nem csinál semmit. Sőt, a tapasztalat is ezt mutatja, amikor másolókonstruktorban felhasználom az operátor egyenlőt, és előtte törlöm, ami ott volt.
-
norbiphu
őstag
és nem tudja értelmezni, azt hogy C = A + B ?
operator+ - nál muszáj valami helyi dolgot visszaadnom ami az eredményt tárolja. operator+ meg operator= nem akar együttműködni vagy mi lehet a gáz? lövésem sincsen...
operator=
mi a tökömnek kell operator overload jobb lenne nekem egy Add fgv
szerk:
wow micsoda fejlemények: A + B = C - vel működik
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
Szerintem nem kell, mivel ha megnézed a + operátor meg van írva (és num-ot ad vissza).
Screammm: Nekem egyébként lefut a program. (DEV C++) PrintNumot megírva azt dobta amit beleégettél a +-ba. Bár nem nagyon néztem meg, mert lefutott. Megj: () konstruktort írtál hozzá, ami alapból 0,''0'',0, akkor meg felesleges num peldany(0,''0'',0)-lal példányosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő