- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
-
-
Galacska
csendes tag
Szia Martonx!
Köszönöm,építőjellegű hozzászólásodat.
Azért ITT tettem fel ezt a kérdést mert gondoltam,már más is járt így (konkrétan ezzel a programmal), és talán megosztotta volna velem is,mi a probléma a gépemen,mert eddig én is eljutottam,ennél fogva,nem... nem segítettél... se sokat se keveset,de örülök,hogy ez ekkora () örömöt okozott Neked.
Köszönettel
Gala -
amargo
addikt
VB még értem is, de a delphit már nem. Script nyelveken ezt tényleg csak pár sorban meglehet csinálni, sőt bash-ben ez nagyon minimális, 5perces feladat.
Ez a feladat szerintem hibakezeléssel 15 - 20 sor és akkor csak a hasamra csaptam és kb 5-10perces meló c++, könyvtárhoz kell egy rekurziv bejárás talán ez dobja meg a kódolást. (bár az is lehet az STL-nek erre is van megoldása)"C++-ban is, de míg ott lehet, hogy 100 sornyi kódja lesz (10 órányi kódolással, debugolással)"
ööö lehet én néztem be valamit és nem csak annyit, kell, hogy egy könyvtárszerkezetet bejársz és bizonyos dátumú fájlokat átmásolsz máshova más néven bitenként?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest