- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hm, hát az Entity Frameworkös para végül is előfordulhat, de lehet, hogy ha tárolt eljárást használtak volna, és azt hívták volna meg, akkor nem lett volna kiszámíthatatlan a query-k összepakolása, de nem akarok okoskodni, mert nem ismerem a problémát, meg azért nem vagyok guru az Entity Frameworkben, csak használtam egy darabig, és amennyire megismertem, bejövős volt. A foreign key-s problémát meg ennyiből nem értem, mert nekem ilyen gondom nem volt, persze biztos csak nem találkoztam még elég problémával. De ez úgyis OFF.
Saját magad fejlesztése céljából oké, de én akkor sem ilyen jellegű feladattal kezdeném a C++ gyakorlását, de ízlések és pofonok különböznek.
A Microsoft-fika meg lejárt lemez.
Attól még, mert a C# a Microsofthoz kötődik, tény, hogy nagyon jó nyelv, és iszonyatosan lerövidítheti a fejlesztési munkát a hozzá tartozó számtalan eszköz. Lehet, hogy vérpistikék is használják, de nem csak hülyegyerekek tolják a C#-ot, azt azért elhiheted, nagyon nagy munka áll mögötte, igényes projekteket lehet összehozni C#-ban.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába. Gondolom egyetemen keresztül van lehetőséged infós könyveket kivenni könyvtárból, szóval pl. ezt is kivehetnéd (Benedek Zoltán - Levendovszky Tihamér: Szoftverfejlesztés C++ nyelven), szerintem ez elég egyszerűen magyaráz, meg nem beszél mellé, nem csapong, és érthető a stílusa.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest