- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hm, hát az Entity Frameworkös para végül is előfordulhat, de lehet, hogy ha tárolt eljárást használtak volna, és azt hívták volna meg, akkor nem lett volna kiszámíthatatlan a query-k összepakolása, de nem akarok okoskodni, mert nem ismerem a problémát, meg azért nem vagyok guru az Entity Frameworkben, csak használtam egy darabig, és amennyire megismertem, bejövős volt. A foreign key-s problémát meg ennyiből nem értem, mert nekem ilyen gondom nem volt, persze biztos csak nem találkoztam még elég problémával. De ez úgyis OFF.
Saját magad fejlesztése céljából oké, de én akkor sem ilyen jellegű feladattal kezdeném a C++ gyakorlását, de ízlések és pofonok különböznek.
A Microsoft-fika meg lejárt lemez.
Attól még, mert a C# a Microsofthoz kötődik, tény, hogy nagyon jó nyelv, és iszonyatosan lerövidítheti a fejlesztési munkát a hozzá tartozó számtalan eszköz. Lehet, hogy vérpistikék is használják, de nem csak hülyegyerekek tolják a C#-ot, azt azért elhiheted, nagyon nagy munka áll mögötte, igényes projekteket lehet összehozni C#-ban.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába. Gondolom egyetemen keresztül van lehetőséged infós könyveket kivenni könyvtárból, szóval pl. ezt is kivehetnéd (Benedek Zoltán - Levendovszky Tihamér: Szoftverfejlesztés C++ nyelven), szerintem ez elég egyszerűen magyaráz, meg nem beszél mellé, nem csapong, és érthető a stílusa.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest