- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hm, hát az Entity Frameworkös para végül is előfordulhat, de lehet, hogy ha tárolt eljárást használtak volna, és azt hívták volna meg, akkor nem lett volna kiszámíthatatlan a query-k összepakolása, de nem akarok okoskodni, mert nem ismerem a problémát, meg azért nem vagyok guru az Entity Frameworkben, csak használtam egy darabig, és amennyire megismertem, bejövős volt. A foreign key-s problémát meg ennyiből nem értem, mert nekem ilyen gondom nem volt, persze biztos csak nem találkoztam még elég problémával. De ez úgyis OFF.
Saját magad fejlesztése céljából oké, de én akkor sem ilyen jellegű feladattal kezdeném a C++ gyakorlását, de ízlések és pofonok különböznek.
A Microsoft-fika meg lejárt lemez.
Attól még, mert a C# a Microsofthoz kötődik, tény, hogy nagyon jó nyelv, és iszonyatosan lerövidítheti a fejlesztési munkát a hozzá tartozó számtalan eszköz. Lehet, hogy vérpistikék is használják, de nem csak hülyegyerekek tolják a C#-ot, azt azért elhiheted, nagyon nagy munka áll mögötte, igényes projekteket lehet összehozni C#-ban.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába. Gondolom egyetemen keresztül van lehetőséged infós könyveket kivenni könyvtárból, szóval pl. ezt is kivehetnéd (Benedek Zoltán - Levendovszky Tihamér: Szoftverfejlesztés C++ nyelven), szerintem ez elég egyszerűen magyaráz, meg nem beszél mellé, nem csapong, és érthető a stílusa.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest