- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #1785 üzenetére
Ha taroltat hivnak meg azzal mit ernenek el, akkor ugyanugy meg kell irni moge az sql-t, mintha kihagynak az entity framework, ennek a megoldasnak az elonye valahogy nem jott at.
Nem hasznaltam meg C#-ot, teny, szoval nem tudom milyen, csak az eddigi microsoft tapasztalatok beszeltek belolem, neked legyen igazad s csalodjak kellemeset benne, majd egyszer.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába.
Itt lehet valamit felreerthetoen fogalmaztam, mert semmi ilyenre nem gondoltam, epp azt mondtam, hogy ha most ezt kezdtem el, akkor nem akarok csapongani mas nyelvek iranyaba, hanem atragom magam rajta, mivel igyis-ugyis kelleni fog.Off kerdes, szerintetek egy nyelve erdemes specializalodni s azt vagni minel jobban vagy tobb nyelvet ismerni feluletesen?
Olyan szempontbol nezve, hogy melyik modszerrel lehet hamarabb melot talalni, melyikkel lehet biztosabb labbal allni a munkaero piacon s melyikkel lehet jobban keresni?
En a szaktudasra tippelnek, mivel jo szakemberbol keves van, feluletes tudassal viszont sokan rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Kerékpársportok
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Crypto Trade
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest