- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #1785 üzenetére
Ha taroltat hivnak meg azzal mit ernenek el, akkor ugyanugy meg kell irni moge az sql-t, mintha kihagynak az entity framework, ennek a megoldasnak az elonye valahogy nem jott at.
Nem hasznaltam meg C#-ot, teny, szoval nem tudom milyen, csak az eddigi microsoft tapasztalatok beszeltek belolem, neked legyen igazad s csalodjak kellemeset benne, majd egyszer.
A C++szal kapcsolatos ambícióidat ne dobd a kukába.
Itt lehet valamit felreerthetoen fogalmaztam, mert semmi ilyenre nem gondoltam, epp azt mondtam, hogy ha most ezt kezdtem el, akkor nem akarok csapongani mas nyelvek iranyaba, hanem atragom magam rajta, mivel igyis-ugyis kelleni fog.Off kerdes, szerintetek egy nyelve erdemes specializalodni s azt vagni minel jobban vagy tobb nyelvet ismerni feluletesen?
Olyan szempontbol nezve, hogy melyik modszerrel lehet hamarabb melot talalni, melyikkel lehet biztosabb labbal allni a munkaero piacon s melyikkel lehet jobban keresni?
En a szaktudasra tippelnek, mivel jo szakemberbol keves van, feluletes tudassal viszont sokan rendelkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest