- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
proci985 #1663 üzenetére
Most hirtelen elgondolkodtam, hogy a c++ fejlesztoi palyafutasom elmult kb. tiz evben lattam-e ceges kodban dynamic castot. Szerintem nem
Ellenben gotot viszont igen (mondjuk szerintem szegeny goto indokolatlanul sok utalatot kap, egy fel evszazaddal ezelott, amikor Dijkstra megirta, hogy "considered harmful" meg mas programnyelvek voltak, tok maskepp hasznalt gotokkal). -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
proci985 #1663 üzenetére
"kedvencem a programozzunk c++ nyelven volt, ami a classok elmagyarázása előtt vezette be a dynamic cast fogalmát"
Az igen...Kíváncsi lennék, vajon a szerzők mit gondoltak, amikor ezt a sorrendet kitalálták...
A Szoftverfejlesztés C++ nyelven szerintem elég jól kiemelkedik az átlagos fos magyar könyvkínálatból, tök érthető módon magyaráz, amikor ebből tanulgattam régen, akkor innen fogtam fel egy csomó mindent.
Mondjuk nem tudom, ha mai fejjel néznék bele, mit gondolnék a könyvről, de emlékeim szerint nagyon megállja a helyét.Vaze, csak most látom, hogy egyik egyetemi előadónk írta többek közt.
(BZ)
Na, erre a jQuery kurzusra kíváncsi vagyok, mi újat tanulok.
Ha lesz időm, holnapután kipróbálom.
Egyébként a jQuery-nek szerintem a hivatalos honlapja is nagyon jó, meglepően jó doksit írtak hozzá."(minimális jscript tudásunk volt)"
Hadd kötekedjek, a JScript nem ugyanaz, mint a JavaScript. -
kmisi99
addikt
válasz
proci985 #1663 üzenetére
Miután lefuttatom a fordítót ezt írja forrásnál ezek szerint ide is kell a dic.txt-t rakni? Itt egy kép hogy mire gondolok. [link]
Illetve arról nem nagyon tudok infót hogy hogy csináljam meg a dic txt-t mert gondolom nem mindegy az hogy így írom be a szavakat hogy
cat/macska
vagy így
cat-macska
szóval nem tudom hogy a dic txt-t is hogyan kell elkészíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Huawei Watch Fit 4 Pro 3 év garancia, Huawe Freebuds 2
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest