- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
proci985 #1663 üzenetére
"kedvencem a programozzunk c++ nyelven volt, ami a classok elmagyarázása előtt vezette be a dynamic cast fogalmát"
Az igen...Kíváncsi lennék, vajon a szerzők mit gondoltak, amikor ezt a sorrendet kitalálták...
A Szoftverfejlesztés C++ nyelven szerintem elég jól kiemelkedik az átlagos fos magyar könyvkínálatból, tök érthető módon magyaráz, amikor ebből tanulgattam régen, akkor innen fogtam fel egy csomó mindent.
Mondjuk nem tudom, ha mai fejjel néznék bele, mit gondolnék a könyvről, de emlékeim szerint nagyon megállja a helyét.Vaze, csak most látom, hogy egyik egyetemi előadónk írta többek közt.
(BZ)
Na, erre a jQuery kurzusra kíváncsi vagyok, mi újat tanulok.
Ha lesz időm, holnapután kipróbálom.
Egyébként a jQuery-nek szerintem a hivatalos honlapja is nagyon jó, meglepően jó doksit írtak hozzá."(minimális jscript tudásunk volt)"
Hadd kötekedjek, a JScript nem ugyanaz, mint a JavaScript.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest