Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Gyomman aktív tag válasz  Jester01

üzenetére Jester01

üzenetéreSzia! Elnézést, ha keveset másoltam be a programomból, de egész jól reprodukáltad, csak annyi a különbség, hogy nekem friend az operator>>, egyébként ugyanez (még pár plusz tagfüggvénnyel megspékelve). 
 Fura, h ennek ellenére amit te csináltál az lefordul, az enyém meg mégse.Természetesen ügyeltem arra, hogy a megadott bemeneti stream és elem párosra létezzen operator>> Én ugyanúgy olyan típusokkal dolgozom, amire létezik az operator>>, csak alapból azt írja ki mégis hibának, hogy binary '>>' : no operator found which takes a left-hand operand of type 'std::istream' (or there is no acceptable conversion).Vagy mégiscsak elnézek valamit. Azt akarnám am csinálni (ezek szerint rosszul, de arra majd rájövök, csak egyelőre ezen a problémán essek túl), hogy egy streamről jön egy adatfolyam hossza, majd utána maga az adat és a hosszát beolvasom a fájlhosszba, az adatot pedig utána a fájlba. 
- 

j0k3r! őstag válasz  Jester01

üzenetére Jester01

üzenetérehello! valoszinuleg nagyon alap kerdes, de sajnos ez a resz nem tiszta nekem a kododban: F_file(const char* _utvonal, const char* _nev) 
 : file(0), length(0), nev(_nev), utvonal(_utvonal) {};mit csinal a fentebb beillesztett kod? (volna egy tippem, de nem akarok hulyeseget megjegyezni) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Hollow Knight és Silksong
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest