Új hozzászólás Aktív témák

• ny.erno

tag

Sziasztok!
    Őszinte leszek. Amiről itt beszélgettek, az nekem kínai, ezért konyhanyelven fogok kérdést feltenni. :))
    Adott egy szoftver, ami figyel egy weboldalt, ahol sok infó van és ezek folyamatosan változnak. A tőzsde annyira jó példa, hogy szinte az is. :)
    Szóval ez a program, ami figyel egy x weboldalat, ahol zajlanak az események. Ez a program sokkal gyorsabban reagálja le a weboldalnál a történéseket, gyorsabban lehet rajta műveleteket végrehajtani (a weboldal adataiból gazdálkodik, csak ott másodpercenként 4-5 alkalommal frissít, a szoftver meg mondjuk 20x).
    Lehetséges-e egy olyan harmadik programot létrehozni, ami folyamatosan monitorozza ezt a tőzsdét figyelő programot, vagy akár a weboldalat, hogy ha valami hirtelen eltérés következik be (mondjuk beállítani 10%-os vagy afeletti eltérést), akkor azonnal jelezzen nekem, hogy A dolog történik B helyszínen? Elég ha csak jelez, a lépést az eredeti programon is meg tudom lépni, csak ott egyszerre 1 eseményt tudok nézni.

Illetve lehetséges-e, hogy egyszerre ne csak azt a részt figyelje, ami éppen meg van nyitva, hanem más eseményeket is és azokon is jelezzen az ilyen mértékű eltérésre?

:)) :DD :R :R

Új hozzászólás Aktív témák