Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyArkhon
őstag
Jó látni , hogy még van pár emberke aki tolja a gamét . Szinte minden nap letoltunk pár meccset haverokkal , gyertek fel hamachira a délutáni kora esti órákban és akkor letolhatunk pár meccset .
Hamachi : szoba : magus2000
jelszó : zoli -
AlyArkhon
őstag
Sziasztok.
Haverokkal páran megint rákaptunk a gamra de unalmas gépek ellen tolni , szal ha van kedve valakinek hamachin keresztül gamézni velünk akkor csak írjon nekem egy privit vagy ide és megadom a hamachi adatait .
Nem vagyunk profik szóval nem kell parázni , team speaken fent vagyunk oda is fel lehet jönni és közben tudunk beszélgetni is .
-
AlyArkhon
őstag
simán

Haverom most jatszott először a gaméval , és mindjart ellenem neten ...
Én letolok egy hardos gépet mind1 milyen fajból , lehet ez nem nagy teljesítmény , de hozzá kell tenni , hogy kb összesen eddig toltam vagy 40 - 50 skirmish meccset , szal még kezdő vagyok ...
Kb az előzőleg belinket képhez hasonló sereggel támadtam le haveromat , csak így lájtosan elsőre

-
AlyArkhon
őstag
Nade ennek nem tud már a screen sem ellen állni

![[kép] [kép]](http://img3.tar.hu/alyarkhon/size2/30777156.jpg)
-
AlyArkhon
őstag
Ahh végre levertem a screent is hardon

Mondtam már hogy utálom a screeneket
-
AlyArkhon
őstag
Egy kérdés fanoknak ...
Skirmishben , vagy player ellen , mi lenne megfelelő tactika GDI-al a Screenek ellen ??
Hard gépet leverek ha GDI vagy ha NOD , de Sreenből csak egy közepes gépet tudok leverni .. Annyira gyorsan fejlődik , hogy nem tudom időben elfoglalni a következő tiberium mezőt , így egy idő után már esélytelen vagyok ..
Vki , tanács ?? -
AlyArkhon
őstag
Ha jól emlékszem , én ugy csináltam meg azt a pályát , hogy amilyen gyorsan csak tudtam elfoglaltam a mamutokat , amik lövik az idegeneket .. Majd küldtem a védelmükre egy pár gyalogos egységet köztük egy robangatós nénivel , hogy megvédjék a mamutokat , majd a jobb alsó bázisát alfoglaltam . Igaz elég kemény móka volt , kellett építenem egy bazist az övé mellé , hogy sikerüljön , amit persze vagy kétszer porrá rongyoltak majdhogynem . De végül is így sikerült , utánna már nem volt gond lerohanni a jobb felső bázisát ..

-
AlyArkhon
őstag
Én igazából nem találtam túl nehéznek , ( bár az első pálya az kicsit rangasz volt -- gyárts le ezer darab apróságot , és azzal gyapjál le mindent ) , na ez nekem nem fekszik ...
Ez a Starcraftban a zergekhez hasonlít a legjobban , már az elején is ezer meg ezer apró lényt tudsz legyártani ...
-
AlyArkhon
őstag
Valhogy amióta a GDI-al és a NOD-dal is végeztem azóta nincs nagyon kedvem tolni a Scrin kampányt, pedig biztos az is nagyon érdekes lehet..

Eddig még sosem toltam végig a végigjátszásos részét a Redalert sorozatoknak .. , és játszottam is nagyon sokat a redalert sorozatokkal ... Ezt ugymond végig toltam ( GDI NOD ) , és most valahogy nem adott annyi pluszzt mint pl a TIberium Sun , meg a Redalert 1 után a Redalert 2 ... Kár mert tetszik ez a game is , de valmi hiányzik belőle ...
Nomeg a pályák méretével sem nagyon vagyok megelégedve , hiányolom az igazán nagy pályákat , emlékeztek a Tiberium Sun-os pályákra ?? 8 ellenes pálya akkora volt , hogy rendesen sokáig tartott rajta végighuzni az egeret
. -
AlyArkhon
őstag
éppen most alarom elkezdeni azt a pályát , tök jó hogy ennyire könnyű

-
AlyArkhon
őstag
LOL ...
Most nyomtam végig a NOD részét a gaménak , királyos volt
Elkezdtem a Screaneket is , az első pálya nem volt valami nagy kunszt , gondolom a többii az lesz ... Hagyni kell vmit holnapra is
-
AlyArkhon
őstag
válasz
karesz501
üzenetére
és ebben még ugye az a szép , hogy mivel kicsi a bázis még az egységekre is viszonylag könnyű figyelni , hogy időben a tankgyár mellé küld őket , ha sérültek ...

Szal végül is egységveszteség nélkül is meg lehet uszni a támadásokat , mert közel van a tnakgyár ..
Én egyébként is használom ezt a tactikát , hogy a tankgyűárat a védvonalom oközelében helyezem el , és így javítani is viszonylag gyorsan tudom az egységeket..
-
AlyArkhon
őstag
válasz
chokeee
üzenetére
Én kb 4-ére tudtam megcsinűálni , mindent mediumon tolok , amikor rájöttem mi a nyerő tactic , elsöpörtem az egész térképet
De nem csak én , unokatesómnak is elmodtam mit csináljon , és ő is lesöpörte ezt a missiont .. 
Az elején két csapatszállítóba lövészeket raktam , plussz egy rakétást meg egy lövészt levittem bal alulra a felső hídhoz , azok hamar csillagossá fejlődnek , így mindent visszavernek a bázistól délre és nyugatra eső területről ..
Így csak keletrte és északra kell koncentrálni , játék elején 3 4 termény szállító gép , utánna ezerrel gyártani a tankokat ( legnagyobb egység a jelenlegi pályán ) , majd amikor van kb 13 - 15 db ( kb akkora fogy el a tiberium is , es alkezdenke feljárkálni az ellenség bázisa elé ) akkor kell elindulni a tankokkal és lerohanni az elen bázisát ...
Ennyi9 utánna mar egyszerű minden ,,,
Én ugy csináltam meg ezt a pályát , hogy egy db rakéta elhárito üteget sem kapcsoltam be
Annyira zsyr ez a tactic ... Meg anyira belejöttem azzal a pár tankal az irtásba , hogy egyvégtében leirtottam a bal alsó sarkat is , s mire felértem az MCV-ért addigra nem volt már ellenfél a pályán .. 
-
AlyArkhon
őstag
Mennyi pálya van még ez után hátra ? 2 vagy 3 -om ???
-
AlyArkhon
őstag
MOst járok a NOD ACT 4 Storm's ( ha jol emlékszem a nevére ) pályánál , ez előtt derült ki , hogy Kain él ..

Kíváncsi vagyok , hogy mi lesz majd a nővel :::
Valahogy a NOD kampányba ( mivel már ismeretes volt jónéhány térkép ) nem találtam olyan nehézségű részeket , mint a GDI küldikben ..
Mindent Mediumon ( egyszer kétszer becsúszik , hogy a hír lemarad )
Tényleg akartam is kérdezni , hogy a híreket hogy lehet bezserzeni ?? Mert nekem álltalában csak véletlenül szokott sikerülni
-
AlyArkhon
őstag
jaja
, én szeretttem is a prizmatankokat de nagyon , ha fel voltak csillagozva , akkor johetett barmilyen brutal tank meg ilyesi , az ellen bázisa az meg szinte nem is volt téma már oylankor .. 
KI is próbálom mar a NOD nál , hogy ha legyártok vagy 10-et ebbol a tankbol , akkor azok is használnak -e egyszere lövést vagy nem ...
-
AlyArkhon
őstag
Most értem az AKT 2 -höz , és lol kezdem egyre jobban megkedvelni a NOD- egységeit ...
Lehet váltani fogok ??

-
AlyArkhon
őstag
aham , akkor ezek szerint a kis tankok amiket emlitettél ( utolso elotti egyseg ha jol emlekszem ) , csak obeliskek kozeleben mukodnek ?? ( marmint az extra nyalab )
probaltam hasznalni , de nem akart mukodni , jo nem NOD-dal voltam , csak elfoglaltam NOD bazist , s nem ismerem meg oket annyira .. -
AlyArkhon
őstag
Jaja , az első küldinél én is pislogtam , ahogy elkezdték lepakolni a rengetek egységet , mondom mi a a fene , minek ide ennyi egység . No amikor ráéreztem hogy milyen gyenguszok , gondolotam magamban : - óhhh , ez nem egyszerű ... ( na jó , lehet hogy csak az elej unalmas ) remélem tényleg belerősítenek mihamarabb , mert vannak azért ott is j cuccok , pl ugye Obelisk meg ilyenek
csak kérdés mikor kapjuk meg ??

-
AlyArkhon
őstag
misem természetesebb , jeleztem en is , csak reagáltam az előttem szólónak .. ( gondolom olvastad mit irtam , nem kívánok tovább foglalkozni a témával ) , egyébként teljes mértékben azért vagyok jelen a téméban , mert nekem is nagyon bejön a game , SŐT mondhatni mióta a Redalert 2-t először kitoltam , azóta vártam már valami hasonló kaliberű gaméra , s most lőn itt van , s napok alatt a szivembe is lopta magát

-
AlyArkhon
őstag
csak nem tudok emlites nélkül elsuhanni a hsz-ed mellett ..
- egy kérdés : mi alapján mondod , hogy a wow szar ? próbáltad már eggyálltalán , vagy csak ugy álltalánosítasz ? én 3 évig Ever Quest 2 -ővel tolltam , addig én is fikáztam , de csak jogosan a grafikája miatt .. Te tudsz valami értelmes indokot adni , vagy csak hatalmas beszólást eresztettél el , mint megannyi kis ***** ... ??
( sorry nem akarok offolni , de ezt azert itt topicon belül még leirhatná )
( ez a stilus tipikusan a 10 éveseké : a wow az szar vagy a másik véglet a wow az isten , de itt ki is merül a jellemzés
)
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
Nyaf nyaf ( pedig nem vagyok illetve voltam WOW fan ) akkor most mondhatnam en is , hogy ne anyázzuk a wow-ot mert kircsi game ?
, hadjuk , azzal hogy mondottam , hogy azota nem tolom csak a C&C nagyságát akartam mégjobban kiemelni 
Ma is toltam egy rendeset , asszony elment reggel 4 kor melozni azota itt ulok , most fejeztem éppen be egy 3 gép ellenni csatát , iszonyat tetszett

Meg előtte a GDI utcsó küldijét , nem volt tul nagy kihívás az utolso pálya ( mediumon csinaltam vegig ) , de nagyon király .. Elkezdtem a NOD-ot , hááát izlések és pofonok , nekem nem jön be annyira , lehet nem is tolom végig ... bár az uj faj is kéne ..
-
AlyArkhon
őstag
Iszonyat tetszik a game , sajna azért nem haladok a hadjarattal annyira , mert folyamtosan nyomom a multit is mellette
pedig mar nagyon kivancsi fancsi vagyok , hogy milyen az uj faj kuldije ... 
( öcsém azért komoly a game , miota megvan kb 10 percet sem WOW-oztam )

-
AlyArkhon
őstag
Én tényleg vissza szoktam ovasgatni a topicot , sőt van hogy többször is elolvasgatom , de komolyan hagyjuk már ezeket az '' olvass vissza '' megjegyzéseket ...
Főleg azért is , mert ha valaki sos-ben érdeklődik ( mondjuk pl hót ideg amikor kérdez valamit )
, nem hiszem hogy midnen vágya vissza olvasgatni 200 hsz-t , pláne ugy hogy vagy benne van vagy nincs benne ami neki kelene , szóval ha valaki annyira jártas ebben a topicban akkor inkább nyomjon neki egy linket és kész ..... 
-
AlyArkhon
őstag
Mintha az uj faj elég gyenge lenne nem ? esetleg a folyamtos nyersanyag es a rettenet számbelisége adhat előnyt a vele valo jatekban ?
Valaki nyilatkozzon aki tolta mar az uj fajjal komolyabb szinten ..
-
AlyArkhon
őstag
Király , ma felraktam a magyaritast , es megjobban tetszik a game

-
AlyArkhon
őstag
Üdv nektek ...
Nagyon rég óta vártam ezt a gammát , mióta meglett , azóta megszünt a WOW is meg az EQ2-ő is , ( pedig nem kis gamáékról van szó
) ..
De elég a dícséretből , azt szeretnlém megtudni , hogy az új fajnak van valamiféle végigjátszása ? vagy nincs ?
És a gamét magyar hanggal lehet megvenni , vagy felirattal , vagy semmi magyarositas nincs hozzá ? -
AlyArkhon
őstag
Most néztem meg a cdgalaxisban , és még nincs meg , ... Ti honnan vettétek meg ??

-
AlyArkhon
őstag
LOL
most láttam róla egy kircsi videót , anyám de várom már a gamét hogy a kezemben legyen 
-
AlyArkhon
őstag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
És konzolon hogy a fenébe eleht ezzel gamézni ??

-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
Nos , '' (a'la RA2, ami egy komolytalan játék, mind grafikáját (matchboxokkal kell játszani), mind történetének tálalását tekintve '' -- ha neked a RA2 komolytalan játék , akkor megértelek hogy ilyen véleményed van , viszont akkor azt nem értem , hgy minek látogatod a topicot ..

Szerintem olyanoknak fog bejönni ez a game , akik fanatikusan nyomták még anno a RA1 , Ra2 , Tiberium-ot és kiegjeit .. Ha téged is elbűvöltek ezek az alkotások , akkor nem értem miért vagy ilyen véleményen ...
Okés hogy gyors játékmenet , de mondok neked valamit .. Én pl.: azok közé tartozom , akiket nem igazán érdekel a kampány mód .. Tehát amikor megérkezett a várva várt RA2-ő , én megjelenés után 1 vagy másfél év mulva nyomtam először az egyjátékos módját . Láttam egy párszor amikor eggyik másik haverom nyomta a végigjátszásos módját a játéknak , de engem sosem fogott meg .. Nincs olyan stratégiai game , aminek nem a többjátékos módját próbáltam volna ki előszőr , pedig játszottam már jó párral ..
Engem nem köt le valahogy a történet nyomonkövetése meg egyebek , jó hogy van , de igazából engem a nagy full technikás és gyönyörű csaták érdekelnek , nem az induljunk el egy katonával meg egy kutyával sablonok ,,,
És ugyebár ha leülsz játszani legyen az akármilyen stratégiai game '' RA , Starcraft , vagy gyűrük ura '' 6 vagy 8 ellenfél ellen nem hiszem hogy 20 perc alatt lezavarsz egy match-et ..
Ah miről beszélünk .. - egy kérdés ? ( ha már a stratégiánál tartunk ) :
- játszottál /esetleg játszol
a starcrafttal ??? Nah mert ha téged zavarnak a gyors csaták , akkor azt a gamét eléggé gyűlölheted ...
Lényeg a lényeg király game a RA2 és a Tiberium Sun is , és szerintem ez is király lesz .. Azt mondom , hogy csak annyira legyen jó mint az RA2 ( játékmenetileg ) , és annyira legyen szép mint a Panzers , és máris tuti siker a game .. Térkép méret ide vagy oda meg egyebek .. Nem az határozza meg a jó stratégia játékot ..
-
AlyArkhon
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ez az , tartsunk össze , nem hiszem hogy gond lenne majd a gaméval .. A látott videók alapján , valami olyan fatális baromságot kéne csinálniuk ahoz , hogy ne legyen fajin a game , amekkorát nemigen fognak elkövetni ....

-
AlyArkhon
őstag
válasz
üzenetére
Nem tudom , hogy láttad-e már a videót amit kiadtak előzetesbe a gaméról , de amiket mondassz aszerint nemigen ( legalábbis szerintem ) , merthogy ha azt megnézed ott már van egy két jelenet , ami szinte vissza hozza a RA2 feelinget , csak kicsit ugyebár felturbózva , tehát ha tényleg odafigyelnek és nem cse*zik el , akkor ez lehet az RA sorozat kedvelőinek a következő nagyágyúja ...

-
AlyArkhon
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
igen igen igen

látom te is vágod mi a jó ..

-
AlyArkhon
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kár ...
, jó lenne már egy értelmes stratégiai game ( nem mellesleg a kedvenc gamém folytatásából ) , iszonyat sokat nyomtam még annó a redalert 2-őt meg a kiegeket , nekem az a game ami még azóta is viszi a pálmát , talán ha kijön a C&C3 , talán akkor lesz lecserélve a nagy kedvencem .. 
-
AlyArkhon
őstag
Engem sem nagyon érdekel az ára , csak meg lehetne már venni , de nézegettem az üzletek weboldalain , de még nem láttam előrendelésben. ..
Nem tudtok valami friss infót a játék megjelenéséről vagy valami közelebbi időpontot .. ???
-
AlyArkhon
őstag
A lényeg hogy itt lehetne már a gépemen ..

2007 még naon messze van , addig kilökhetnének valami betácska verziót , vagy már van is ??
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Így csak keletrte és északra kell koncentrálni , játék elején 3 4 termény szállító gép , utánna ezerrel gyártani a tankokat ( legnagyobb egység a jelenlegi pályán ) , majd amikor van kb 13 - 15 db ( kb akkora fogy el a tiberium is , es alkezdenke feljárkálni az ellenség bázisa elé ) akkor kell elindulni a tankokkal és lerohanni az elen bázisát ...
Mindent Mediumon ( egyszer kétszer becsúszik , hogy a hír lemarad )

)

, jó lenne már egy értelmes stratégiai game ( nem mellesleg a kedvenc gamém folytatásából ) , iszonyat sokat nyomtam még annó a redalert 2-őt meg a kiegeket , nekem az a game ami még azóta is viszi a pálmát , talán ha kijön a C&C3 , talán akkor lesz lecserélve a nagy kedvencem ..