Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
-
Zee21
aktív tag
válasz
Seren1ty
üzenetére
hát nekem haverral csak egyszer sikerült megvernünk és azt is egy nagy pályán....
kis pályán esélytelen....
brutál taktikja: missile squad+apc + predator...
militian rocket+scorpion+buggy
ill scrineknél a kis antitankos buznyákok+seekerek meg még valami....
de ez persze csak a balanced meg a rusher taktikja....
ha védekezőre állítod akkor sokkal durvább
hihetetlen gyorsan szuper fegyo avatárok juggernauth anihilátor mother ship venomok ezrei firehawk rajok stormriderek......
esélytelen
-
Skynet258
veterán
válasz
Seren1ty
üzenetére
Én is pont igy voltam, azt gondoltam, na szopi, kezdhetem előlről... Aztán rájöttem, ha csak magukat a mentéseket teszed bele a mappába (tehát miután feltetted a játékot, csinálsz egy save-et valahol), akkor jó lesz.
Nem tudom, hogy számithat e, de ugyanolyan névvel csináltam az új mentést is. -
karesz501
senior tag
válasz
Seren1ty
üzenetére
Hardon, Stuttgart perfektre megvan

Commando mindent visz
Őt kell először a ''veterinary crate''-ekkel vagy géppuskatöltelékekkel felnyomni elitre. Aztán ki kell ''szabadítani'' minden katonát a térképen és őket elhelyezni egymáshol közeli házakba. Itt mindenki elite lesz rövid időn belül. Zone troopereket a crate-ekből kell feltápolni amint lehet, ők a ''lépegetők'' ellen tökéletesek, és védik az épületben meghúzódókat. Miután mindenki tápos és a Commando végig scoutolta az egész pályát, akkor lehet a bázist is elfoglalni északon, majd délen. Eztán északon beásni az elit riflemen-eket és APC-be tenni az elit rakétásokat (az APC-k is hamar elitbe mennek majd) a két elite zone trooper meg a commando meg a déli bázisnál elég a védekezéshez. Innét már gyerekjáték, a lényeg az elit csapatokon van
Én ennyire emlékszem, nekem ez a küldi is nagyon bejött 
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Seren1ty
üzenetére
A gyalogság viszont azonos költségek mellett rajokban jön (lentebb menni nem is érdemes a gyalogság irányítása szempontjából). Persze ez felveti az ágyútöltelék szerepkörét, mint a C&C és RA esetén volt...
A Tiberium Wars-ban jelentősen felgyorsult az egységek gyártása, minek regenerálódjanak. Persze lehet megint az én nézőpontommal van a probléma. -
törölt tag
válasz
Seren1ty
üzenetére
Minek regenerálódjon ha hegyekbe gyártható? Az MkII-ből csak egyet lehetett építeni, szóval nem volt hátrány a regeneráció, igaz csak 50%-ra tudott. Mintha az Apocalypse is csak elite szinten tette volna ezt, de lehet rosszul emlékszem.
TS-ben egyébként elite szinten minden regenerálódott (legalábbis a járművek biztosan). -
Dilikutya
félisten
válasz
Seren1ty
üzenetére
Igaz, nem csutka grafikán, de szépen elszaladgál a demó nálam
. És a gépet 3 éve raktam össze 120k-ból
. Persze, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha bementem volna a boltba, akkor jóval több is meglett volna, a VGA-t használtan vettem, egy Radeon 9200/GF FX5200 került annyiba, mint ez, csak épp azokból a 64bites változat
. Alaplapot is használtan egy új ABIT BF7 árán... és ez a lap még ma is lap, nem úgy mint egy 3 éves Abit
. -
REDeath
őstag
válasz
Seren1ty
üzenetére
ki van egyensúlyozva, ha 700-at hozna akkor nem is játszanék a játékkal. fél percig kotor a tiberium mezőn, aztán meg 15 másodpercig üríti kb. a tartályait. na most ha ennyi idő alatt csak 700 ''dollárt'' hozna, akkor elég szar lenne. lévén hogy 800-ba kerül egy power plant.

-
Lala6
addikt
válasz
Seren1ty
üzenetére
Az APC nekem sem bejövős, nameg az új csapat szállító repülő, az is csak 1 egységet tud felvenni.
Az egérgombbal én is szívok, mindig más nyomok, sajnos a beéllításokban nem találtam olyan opciót ahol ezt át lehetne állítani, lehet, hogy kénytelen leszek megszokni
Ami nagyon tetszik, hogy a repülők alapból ott maradnak ahova küldöm őket, a régi játékokban elmentek a célig és utánna vissza a bázisra. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- ASUS ROG STRIX LC III 360 ARGB vízhűtés gyári dobozában garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Őt kell először a ''veterinary crate''-ekkel vagy géppuskatöltelékekkel felnyomni elitre. Aztán ki kell ''szabadítani'' minden katonát a térképen és őket elhelyezni egymáshol közeli házakba. Itt mindenki elite lesz rövid időn belül. Zone troopereket a crate-ekből kell feltápolni amint lehet, ők a ''lépegetők'' ellen tökéletesek, és védik az épületben meghúzódókat. Miután mindenki tápos és a Commando végig scoutolta az egész pályát, akkor lehet a bázist is elfoglalni északon, majd délen. Eztán északon beásni az elit riflemen-eket és APC-be tenni az elit rakétásokat (az APC-k is hamar elitbe mennek majd) a két elite zone trooper meg a commando meg a déli bázisnál elég a védekezéshez. Innét már gyerekjáték, a lényeg az elit csapatokon van