Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Sziasztok. Van értelme szerintetek akkor ilyen számlát nyitni ha havonta 300-600€ összeget akarok rajta tárolni? Azért írom, hogy tárolni mert nem feltétlenül költeném el. Revolutra jönne az összeg de ott nem merném pihentetni. A banki biztosítás miatt talán ez biztonságosabb. Revolutrol ingyen tudnék utalni rá.
Ha szükségem lenne rá akkor gondolnom saját kártyájával is tudom költeni de gondolom Curve mögé is rakhatom.
Van magyar lakossági deviza számlám oda is küldhetem a revolutrol de nincs hozzá kártya így onnan nem tudom hogy tudom olcsón kivenni ha kell...
Szerintetek jó a gondolat vagy mást ajánlanátok ?
Gondolnom az ingyenes kártya elég lehet. Gondolnom ingyen lehet vele vásárolni vagy revolutot topup-olni?
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
-
Yager01
senior tag
Megadtam azt hogy utalással akarom tölteni a számlát. Megkaptam az IBAN és egyéb adatokat DE a revolut azt mondja hogy hibás vagy hiányos IBAN.
Azt hiszem közben rájöttem. az adatok megadása során Magyarországot adtam meg holott ez egy Holland bankszámla javítottam és így már működik
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
Mi lehet az oka annak hogy a telefonszámomra nem érkezik meg a hitelesítő SMS? 30as szám de szémhordozás volt és elvileg Telenor. A párom 70es de ő is Telenor. Ő simán megkapja hitelesítő kódot. Az ügyfélszolgálat tanácstalan. Tegnap próbáltak felhívni mindkét telefonszámon amit elküldtem nekik de egyszerűen nem lehetett érteni azt amit az ember mondott a telefonban így a beszélgetés értelmetlen volt.
-
Yager01
senior tag
A bunq kártyáról díjmentesen tudom top-up -olni a revolutomat ? A pénz ami rajta van a saját revolutrol ment rá de most egy részét vissza kéne rakni. Gondolnom költség mentes
-
Yager01
senior tag
Köszönöm. Nem találom. Egyébként a revolut topup azaz vásárlás pénzbe kerülne Nem mindent akarom vissza csak egy részét ...
Az elején ahogy belépek látszik az egyenlegem. Lent "€ Me" felirat. Klikk az egyenlegre ekkor belép a kártya történetébe. Mutatja mikor mi érkezett. Majd jobb sarokban settings ikon és ezt látom:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs