Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
geflére gondoltam bejött volna 83' 2-0 kiváncsi leszek a portszhomusz és bukfencezik e a boloni vándoroktol
-
szállitó
senior tag
-
szállitó
senior tag
aza baj a mai sztárokkal hogy abbol akarnak megélni hogy eladnak félmeztelenül két csomag borotvát közben meg a 3osztályu csapat is benyalatja öket
Éppen ezért kell inkább meglepiket nyomni persze ez rizikos a loviban a papirforma anyimint ifociban egy meglepi kétesély ezért éljen a loverseny legalább addig amig én is élek -
lesaux
veterán
válasz
tuttika #2581 üzenetére
Nem akarok beleugatni, de a Benfica-MU és a Real-Dinamo meccset nem raknám meg.
Láttad a MU-Celtic meccset? Fogadok, hogy nem, mert akkor te se tennél a MU-ra.
A Real meg rettenet szar mostanában. Illetve úgy fogalmaznék, hogy kiszámíthatatlan, akarnak-e játszani a sztárocskák. De általában nem.
Mindegy, nem szeretnék senkit lebeszélni semmiről, csak tippeket kértél, és ez is két tipp. -
efge
aktív tag
-
szállitó
senior tag
most kaptam infolevelet
az expekt egy kicsit beujitott sportbox részletes infok az élöfogadásokhoz .....
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
ha ez lett volna az elsö hozzászolásod ami szerintem jól sikerült nem lett volna gond csak mivel össze vissza irkáltál igy jártál játszottad az agyadat a májert mert kis majom vagy ha normálisan kezdesz irkálni biztosan nem ugrott volna senki a nyakadnak én továbbra is azt mondom ha te tudod a tuti nem osztod meg senkivel ezt már néhányszor kielemeztük és kielemezték elöttem
ha meg olyan jol megy a dolog 1-2 milkával nyomják akkor már nem tesztelik tehát ujjabb félreértés(kamu) van a dologban.
szerintem az a legjobb ha unalmastesodékkal cserélsz tapasztalatot.(ha egyáltalán léteznek) és valoban játszottál nem a szerb lottozoban kukáztad a szelvényt esetleg magad is szerbiai magyar vagy és igy a legkönnyebb
mivel még nem játszottál milyen tapasztalatokat akartál cserélni, összevisszabeszélni nem kell amit ettöl atol hallotál a lottokázoban vagy amikor aput elkisérted a szörpöldébe és hallotál valamit a málnád mellet esetleg tényleg az unokatesodéktol akiket karácsonykor láttál utoljára és csak kitaláltad az egészet mert nagyon hiányoznak a nagyfiuk neked
különben van ezen kivül még sok jó sportfogadási forum szerintem találsz majd olyat ahol sikerül megértetned magadat
U.I ha te matematikus zseni vagy amugy sincs szükséged tippre tapasztalatra tehát minek jötttél beirni hogy te vagy a sirálykölyök
beirtad tudomásul vettük és ha szegényen halunk meg ez ne izgasson téged egyetelen percig sem
U.I 2 szerbiában meg majd jol szétverik a fejed ha ott is ilyen hülye majma leszel
CSÓK ANYÚ
[Szerkesztve] -
Rick2
senior tag
válasz
szállitó #2579 üzenetére
szerintem azért, mert ilyenekkel van tele az ország, mint te, aki nem képes 20 mondatból felfogni egy egyszerű dolgot. de akkor felhomályosítalak, hátha még nem késő.
1. unokatesómék játszanak Szlovákiában, kombinációban, sok szelvénnyel, és sok pénzzel. én nem játszom velük.
2. mivel érdekel a dolog, és Szerbiához közel lakom, kimentünk körül nézni, a feltételek, lehetőségek tekintetében, közben megjátszottunk egy szelvényt.
3. unokatesómék nem szimpatizálnak a netes játékkal, mert már jártak úgy, hogy a rendszer letiltott a kombináció feladásakor, így még könnyebben kiszűrhető ez a dolog, és nyilván hajlandóak is kiszűrni.
4. én nem játszottam még, de érdekel, ezért jöttem ide. ami érdekel, az nem az, mekkor a bunkók tudtok lenni, ha akartok, és mennyire nem vagytok képesek felfogni, miről beszélek, hanem az, amiért ez a topic létrejött: hol milyen módon érdemes sporteseményekre fogadni.
5. mostanra jutottam el oda, hogy látom, felesleges bármit is mondanom, nektek csak ez maradt, hogy legalább visszakérdezve a nem értett részre ugyan megoldható lenne a nézeteltérés, de ugye sokkal egyszerűbb köcsögnek lenni, és a másikba belekötni.
nyilván innentől nem várok tőled- tőletek semmit, szórakozzatok tovább egymással nyugodtan. -
tuttika
tag
Tippek
holnapra készülök,
2006. SZEPTEMBER 26. KEDD
Real Madrid - Dinamó Kijev
Steaua Bukarest - Lyon
Benfica - Manchester United
Celtic - Koppenhága
Arsenal - FC Porto
CSzKA Moszkva - Hamburg
AEK Athén - Anderlecht
Lille - AC Milan -
szállitó
senior tag
ha én lennék a rickymartin egy kokainos karibi partin......CSAK DUDOLGATOK...
ÉS csak ugy hangosan gondolkodom .....nehogy valaki magáravegye a hasonloság esetleg csak a véletlen müve lehet
egyesek egyik nap még tapasztalatért jönnek aztán már másnap tudják a tutit mert összeált a csapat és persze fél év alatt millákal nyomták aztán meg pont hülyénjött ki csak párezerel
persze holnap már 100 szelvényes variácio lesz 9000ré vel amit nehéz volt feladni mert a 4.-5. szelvénynél letiltott a gép.....
ÉS AKKOR CSODÁLKOZUNK HA MAGYARELLENES VISELKEDÉS VAN A HATÁRON TUL AMIKOR ELNYERJÜK TÖLÜK A TELJES GDP JÜKET...
NEM ÉRTEM.... NEM ÉRTEM.... miért nem szeretik ezt az áldot jó népet fletostúl vikistül hazugságostúl
[Szerkesztve] -
szállitó
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2556 üzenetére
miután sikerült otthon nyerniük és ismét bukfenceztek kaposváron biztosra vettem egy ottthoni sikert mint a bayern nál aki 3x botlott . persze ezek kinosan szar gyenge gyözelmek voltak mindkét csapatnál igy biztosan kihagyom öket a következö forduloban
-
szállitó
senior tag
A ''k'' mint mértékegység... vajon ezt a prostiktol vette át mindenki meg a taxisoktol
mert itt hallotam elöször a makktársaktól
1000ft miért ''k''
kurva keveset ér
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
idezet toled:
. megvan a tuti verzió, ha minden szelvényen van hiba, a pénz akkor is visszajön, de átlagban 1.53as szorzóval nyomják.......hetente kétszer
ehhez kepest most ott tartunk, hogy azon meditaltok, osszeallt e mar a Feyenord
ami fontos az igaz, csak mennyiben befolyasolja a tuti verziot? -
Rick2
senior tag
válasz
concret_hp #2568 üzenetére
én nem azt mondtam, hogy ott csináljuk a tutit..ez egy próba volt..tulajdonképp az volt a lényeg, hogy a maximum tét milyen, a fogadási rendszer milyen..stbstb..olvass vissza. az, hogy a kép miért nem megy neked, nem tudom...
-
concret_hp
addikt
namost elmondom neked hogy a nyáron szerbia-montenegróban voltam több mint 1 hónapot, ami alatt jópár fogadóirodában jártam és az oddsok mindenhol 1 hajszállal a netes oddsok alatt voltak. (pl. ott 4-3-2 neten: 4,1-3,1-2)
szóval azt ne mondd h Szerbiában csináljátok a tutit
btw: miért is nem jó a kép? -
Rick2
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2566 üzenetére
a Feyenoord nyert, ráadásul most állt össze a csapat...ez a győzelem is az a kategória volt, amit a körülményekből lehet tudni...tegnap fél 3kor kezdődött a meccs, tehát, a hsz.-od már kicsit okafogyott...
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
ja es mindenkinek a mai tippem meg fuggoben
Fogadás ideje: 24-Sep-06 18:08
Típusa: Gyűjtõ
Tétalap: $30.00
A fogadás
tartalmaz: Sport Választás Tét Fogadás típusa Nyeremény-
szorzó
Amerikai futball Carolina @ Tampa Bay Money Line - Match Winner Carolina Money Line - Match Winner 1.526 NYERT
Amerikai futball Denver @ New England (Live) Money Line - Match Winner New England Money Line - Match Winner 1.333 FÜGGÕBEN
Amerikai futball Jacksonville @ Indianapolis (Live) Money Line - Match Winner Indianapolis Money Line - Match Winner 1.333 NYERT -
tiv61us
őstag
hat ez semmire sem bizonyitek, 4 papirforma meccs 1-esre megjatszva 2,5 feles szorzoert....
ha x-el az ajax akkor hogy jott volna vissza a penz, vagy van esetleg masik 3 nyeretlen szelveny melle?
mutatok en is tutit, es szerbiaba sem kellett mennem
l, majd 4 szeres szorzo 3 meccsert:
Fogadás ideje: 22-Sep-06 18:55
Tétalap: $23.00
Nyeremény: $80.98
A fogadás
szorzó
Baseball Florida @ Philadelphia Money Line - Match Winner PHI Phillies [Hamels,Cole] Money Line - Match Winner 1.50 NYERT
Baseball NY Yankees @ Tampa Bay Money Line - Match Winner NY Yankees [Wang,Chien-Ming] Money Line - Match Winner 1.543 NYERT
Baseball Pittsburgh @ San Diego Money Line - Match Winner SD Padres [Young,Chris] Money Line - Match Winner 1.52 NYERT
vagy majd 6 szoros szorzo 2 meccsert iroasztal mellol
Fogadás ideje: 22-Sep-06 03:54
Tétalap: $20.00
Nyeremény: $112.17
A fogadás
szorzó
Baseball Arizona @ San Diego Run Line - Run Handicap SD Padres [Williams,Woody] Run Line - Run Handicap -1.5 3.00 NYERT
Baseball Pittsburgh @ LA Dodgers Run Line - Run Handicap LA Dodgers [Billingsley,Chad] Run Line - Run Handicap -1.5 1.869 NYERT
egy 2szeres 2 meccsert
Fogadás ideje: 20-Sep-06 22:27
Tétalap: $20.00
Nyeremény: $43.07
A fogadás
szorzó
Baseball Cleveland @ Oakland Money Line - Match Winner OAK Athletics [Loaiza,Esteban] Money Line - Match Winner 1.571 NYERT
Baseball Chicago Cubs @ Philadeplphia Money Line - Match Winner PHI Phillies [Myers.Brett] Money Line - Match Winner 1.37 NYERT
vabn meg boven akad azert veszto is de pl. egy 7 szeres szorzo amit csak a neten tudsz mert el kell kapni a pillanatot eloben
Fogadás ideje: 10-Sep-06 23:02
Típusa: Egyszeres
Tétalap: $10.00
Nyeremény: $70
A fogadás
szorzó
Amerikai futball Dallas @ Jacksonville NFL Match - Live Jacksonville NFL Match - Live 7.00 NYERT
szoval ez van
[Szerkesztve] -
efge
aktív tag
válasz
L|zsidoboz #2553 üzenetére
nekem megy, ahogy irtam, a szamlatortenet illetve a korabbi fogadasokat nem tudom megnezni...
-
Speccy
aktív tag
''mivel ők nem 500fttal játszanak, hanem 1-2 millával, ''
de, én ilyet szeretnék látni, nem csóró kis 9K-s fos szelvényt (ha már így lefitymáltad aki 500 forinttal nyomul) másrészt, ha 3way focival (!), alacsony oddsokkal (!!), kombiban (!!!) hosszútávban pluszban tud valaki (1 év már elég), akkor személyesen szeretnék az illetőnek gratulálni.. -
Rick2
senior tag
most épp egy tegnapi szelvény volt szkenelve. biztos az időzítés rossz, de sem így sem úgy nem tudtam prezentálni neked egy milliós papírt. nyilván nem ülök a gép előtt vasárnap.. ez csak egy próba volt odakint, gondolom nem az volt a fontos, hogy 5 milla legyen egy szelvényen... nyilván annak sem lenne sok értelme...
[Szerkesztve] -
Rick2
senior tag
válasz
L|zsidoboz #2527 üzenetére
akkor itt egy szelvény, ez tegnap szerbiában lett feladva. legalább derítsük ki, hogy adott meccsre, mekkora oddsot ad a netes, és a szerb fogadás..
-
efge
aktív tag
ugy nez ki csak a szamlatortenet nem mukodik...
ujpest illetve sparta praha behozta ma a zsozsot.
mai utolso tipp:
Első gólszerző
Versenyzõ Csapat Nyereményszorzó
Samuel Eto'o Barcelona 5.00
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Analóg fényképezés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Macska topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest