- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Réka egy órát aludt, Borkát pedig 3 előtt ébresztettük. Jó mélyen tud aludni, és olyan aranyos, ahogy ébredezik. Szeretem nézni, ahogy alszik, és azt is, ahogy a huga. Megnyugtató, békét adó.
Délután átjött anya hozzánk, mert édesapához jött egy ismerős, és elbeszélgettek a műholdas adásvétel rejtelmeiről. Mivel anyát nem nagyon érdekli a téma, inkább átsétált beszélgetni, unokázni. Fél 5 után ment el. Réka közben aludt kicsit, 5 előtt ébredt fel.
Mivel Borka nagyon eszetlen volt már, és tombolt benne az energia, így felöltöztettem őket, és kimentünk az udvarra.(Rékára overált kellett adnom, mert olyan hideg van -10 fok.) Megörültem, mert éppen csak csöpörgött, de kb 5 perc után már erősebben esett. De jól fel voltunk öltözve, és nagyot játszottunk.
6 előtt mentünk be, és gyorsan engedtem is fürdővizet. Jólesett bebújni a meleg vízbe.
Borka még mindig nagyon pörgött, és semmi sem kötötte le igazán. Réka meg egyfolytában nyüglődött, és őt sem kötötte le semmi. Borcsi mesét kezdett nézni, Rékust meg próbáltam szórakoztatni, kevés sikerrel.
8-kor átmentünk Borka szobájába, és akkor megnyugodott mindkettő. Borcsival barbieztunk, Réka pedig nézte, és nagyon szórakoztatónak találta.
9-kor meseolvasás, és alvás.
Aktív témák
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest