Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #195 üzenetére

Réka egy órát aludt, Borkát pedig 3 előtt ébresztettük. Jó mélyen tud aludni, és olyan aranyos, ahogy ébredezik. Szeretem nézni, ahogy alszik, és azt is, ahogy a huga. Megnyugtató, békét adó.

Délután átjött anya hozzánk, mert édesapához jött egy ismerős, és elbeszélgettek a műholdas adásvétel rejtelmeiről. Mivel anyát nem nagyon érdekli a téma, inkább átsétált beszélgetni, unokázni. Fél 5 után ment el. Réka közben aludt kicsit, 5 előtt ébredt fel.

Mivel Borka nagyon eszetlen volt már, és tombolt benne az energia, így felöltöztettem őket, és kimentünk az udvarra.(Rékára overált kellett adnom, mert olyan hideg van -10 fok.) Megörültem, mert éppen csak csöpörgött, de kb 5 perc után már erősebben esett. De jól fel voltunk öltözve, és nagyot játszottunk.
    6 előtt mentünk be, és gyorsan engedtem is fürdővizet. Jólesett bebújni a meleg vízbe.

Borka még mindig nagyon pörgött, és semmi sem kötötte le igazán. Réka meg egyfolytában nyüglődött, és őt sem kötötte le semmi. Borcsi mesét kezdett nézni, Rékust meg próbáltam szórakoztatni, kevés sikerrel.
    8-kor átmentünk Borka szobájába, és akkor megnyugodott mindkettő. Borcsival barbieztunk, Réka pedig nézte, és nagyon szórakoztatónak találta.

9-kor meseolvasás, és alvás.

Aktív témák

Hirdetés