Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz ladybug #160 üzenetére

Az ebéd hamr kész lett, meg fincsi is lett. Sült pipi petrezselymes krumplival és saláta. Jót ettünk belőle.

Borkáért anyáék mentek megint. Rögtön mentünk is aludni. Egy feleselés, nyafogás nem hagyta el a száját. Pihent is 1,5 órát. Aztán kimentünk az udvarra. Bár kissé fújt a szél, mégis kellemesebb idő volt, mint bent a lakásban.

A szomszéd kislány megint átjött, ahogy látta, hogy kint vagyunk. Az anyukája viszont átjött érte, hogy most pedig hazamegy. Mondtam, hogy maradhat nyugodtan, a gyerekek eljátszanak együtt, de ő vitte haza a gyereket.
    Otthon bezzeg beküldték a lakásba, és magára hagyták, mint mindig.
    Sajnálom, hogy itt van 2 kislány, akik egymással szemben laknak. Alapvetően jól eljátszanak, illeve főleg, ha nálunk vannak. És mivel az anyukájának nem tetszik, hogy a gyerek itt van nálunk, hazahívja, hogy nem játszhatnak. :( Pedig nem ez a jó megoldás. Szegény gyerek otthon meg ül a tv előtt, vagy kint az utcán van. Néha azt sem tudják, mikor és hová ment ki. Vagy talán észre sem veszik, hogy eltűnt?
    Fél óra múlva a kislány megint nálunk volt. Gondoltam beszélek vele, és megmondom neki, hogy menjen haza, és kéretőzzön el az anyukájától. Azt mondta erre, hogy az anyukája megengedte neki, hogy átjöjjön. Kérdem: biztos? Mire ő: Igen. Persze nem mondott igazat, tudom. De felvállalta a szidást és a verést azért, mert átjött hozzánk, csak hogy itt játszhasson nálunk.

Fél 4- fél 6-ig itt játszott nálunk, majd amikor az anyukája észrevette, hogy pakolunk az udvarban, hazahívta. Kíváncsi vagyok, hogy holnap itt lesz-e?

Fürdés után mesenézés, és alvás. Borka 9-kor aludt el, Réka fél 10 felé. Sokat bukott ma este és tegnap is. Nem tudom, hogy miért?

Aktív témák

Hirdetés