Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A tegnapi napunk rettenetes volt, ezért is nem írtam.

Réka hajnali fél 4-kor felébredt, és fél óránként hányt. Én reggelig bírtam, akkor én is hánytam. 9 körül már éreztem magamban anny erőt, hogy elmenjünk az orvoshoz. Se innivaló, se ennivaló nem maradt meg egyikünkben sem, ezért gondoltam, hogy többről van szó, mint egy gyomorrontásról.

Réka falfehér volt, erőtlen, alig tudott mozogni. Folyton ingerelte a hányás. A doktonő ötlete volt, hogy B6 vitamint adjunk neki vénásan. Bár csúnyán hangzik, mégis ez hozta rendbe. Hazaérve 3,5 órát aludt, és mikor felébredt, enni és inni kért. Azóta semmi baja - lekopogom.

Én egész nap szenvedtem. Szédültem, fejem fájt, gyomrom kavargott, és a hasamban úgy éreztem egy nagy darab kő van. Szörnyen éreztem magam. Délután hánytam még egyet, utána pedig le kellett feküdnöm, mert olyan rosszul voltam.

Este szerencsére a lányok hamar elaludtak, így mi is korán lefeküdhettünk. Kellett is ez a sok alvás.

Csak szegény Kedvesemet érte el az éjjel, ami minket. 2 órán át hányt ő is. Ma reggel már egy kis tea megmaradt benne, de visszafeküdt aludni. Remélem ő is hamar jobban lesz.

Mindenesetre ma diéta.

Jah, és kaptam egy újabb telefonszámot. Egy bőrgyógyász és allergológus. Doktornőnk ajánlotta. Mondta vigyük el, hátha ő tud vmi olyat mondani, ami neki nem jutott eszébe. Hátha. Eddig még nem sikerült elérnem, de nem hagyom annyiban. :)

Aktív témák