- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A tegnapi napunk rettenetes volt, ezért is nem írtam.
Réka hajnali fél 4-kor felébredt, és fél óránként hányt. Én reggelig bírtam, akkor én is hánytam. 9 körül már éreztem magamban anny erőt, hogy elmenjünk az orvoshoz. Se innivaló, se ennivaló nem maradt meg egyikünkben sem, ezért gondoltam, hogy többről van szó, mint egy gyomorrontásról.
Réka falfehér volt, erőtlen, alig tudott mozogni. Folyton ingerelte a hányás. A doktonő ötlete volt, hogy B6 vitamint adjunk neki vénásan. Bár csúnyán hangzik, mégis ez hozta rendbe. Hazaérve 3,5 órát aludt, és mikor felébredt, enni és inni kért. Azóta semmi baja - lekopogom.
Én egész nap szenvedtem. Szédültem, fejem fájt, gyomrom kavargott, és a hasamban úgy éreztem egy nagy darab kő van. Szörnyen éreztem magam. Délután hánytam még egyet, utána pedig le kellett feküdnöm, mert olyan rosszul voltam.
Este szerencsére a lányok hamar elaludtak, így mi is korán lefeküdhettünk. Kellett is ez a sok alvás.
Csak szegény Kedvesemet érte el az éjjel, ami minket. 2 órán át hányt ő is. Ma reggel már egy kis tea megmaradt benne, de visszafeküdt aludni. Remélem ő is hamar jobban lesz.
Mindenesetre ma diéta.
Jah, és kaptam egy újabb telefonszámot. Egy bőrgyógyász és allergológus. Doktornőnk ajánlotta. Mondta vigyük el, hátha ő tud vmi olyat mondani, ami neki nem jutott eszébe. Hátha. Eddig még nem sikerült elérnem, de nem hagyom annyiban.
Aktív témák
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- ASUS routerek
- Házimozi haladó szinten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest