Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Hm, fél 8-ig alvás reggel. Ez aztán jólesett.

Délelőtt megpróbáltam mindent elrendezni, mielőtt iskolába mentem volna, de sajnos nem jutott mindenre időm. Szerencsére azonban Kedvesem ügyesen bepótolta a lemaradásomat.
Rékát viszont nagyon megviselte a távollétem. Nem evett, sokat sírt, és igazán nem érezte jól magát a délután folyamán.
Mikor hazaértem, nagyon örült, és ez nagyon megható volt számomra. És az is, ahogy Kedvesemet láttam megnyugodni. Bántotta őt is, hogy Rékus ilyen rossz hangulatban volt.
Holnap viszont nem tudok menni, mert Párocskámnak be kell mennie dolgozni. Anyáék pedig ugye nincsenek itthon, így ezen a szombati napon hiányozni fogok az órákról. Kolléganőmet viszont megkértem, hogy jegyzeteljen nekem, és tegye el az anyagot.
Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő