Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

Megint nyugodtan aludtunk. Ez jó, mert azt jelenti, hogy valóban javulnak a drágaságok, és nincs, ami zavarná őket a pihenésben.

Reggel én voltam az első ébredő. Ezt szeretem, mert nyugpdtan meg tudom inni a kis teámat, és még neki tudok kezdeni - jobb esetben végezni - az ebéddel. Ma is így történt. Az ebédet szépen felkészítettem, és akkor ébredt fel Rékus. Aztán fél óra múlva Borcsi is.

Megreggeliztettem őket. Túlestünk a szükséges nyűgön - antibiotikum bevétel -, aztán kimentünk az udvarra, mert kora reggel szép idő volt. Anya is kijött, aztán ráhagytam a lányokat. Sétálgattak, játszottak. Én meg nyugisan kitakarítottam. Aztán én is csatlakoztam hozzájuk.

Fél 11 körül jöttünk be Rékussal, Borka pedig a szomszéd kislánnyal játszott egy darabig. Aztán ahogy bejöttünk, Réka elaludt a vállamon. Lefektettem, hadd aludjon. Én meg befejeztem az ebédet. Borka pedig durcizva jött haza, hogy szomszéd kislány megbántotta. Segített egy kicsit, de főleg csak beszélt. Be nem állt a szája. :)

Ebédeltünk, aztán szieszta. Borka mese, mi meg internet. 1/4 2 után Rékus felébedt, és kimentünk kereket cserélni anyáék autóján. Lányok eljásztogattak, mi meg dolgozgattunk. Aztán 4-ig kint maradtunk.

Réka nagyon nyűgös lett, és ez kissé megnehezítette az estét. Fél 8-kor pedig már aludt is. Borka pedig 9 körül feküdt le.

Aktív témák