Hirdetés

Aktív témák

• ladybug

őstag

A macska fél 11-kor még ki akart menni, a kutya meg éjjel fél 1-kor talált vmi ugatnivalót, amikor is a macska meg bejött. Aztán 5 perc elteltével benegedtem Mogyit is, és végre aludtam.

Fél 7-kor felébredtem, de már nem tudom mire. És akkor pedig már nem akartam visszaaludni. Hisz kedden sietni kell Borcsival az oviba, mert ugye torna.
    Hát, mi siettünk. Rékust is otthon hagytam, így még gyorsabban odaértünk. De torna az nem volt ma. Na, mindegy, a lelkiismeretünk legalább megnyugodott.

Bevásároltam, aztán haza. Otthon nagytakarítás, majd ki az udvarra. Kellemes idő volt, szinte tavaszias. Nézegettük a nyíló virágokat, és Réka egy katicabogarat is sétáltatott a kezén. Nagyon tetszett neki. 11 felé bejöttünk, és pogácsamajszolás közben elaludt a drága, úgyhogy irány lefektetni.

Ebédet gyorsan összedobtam, aztán ettünk, és kicist ejtőztünk. Mondtam már, hogy Kedvesem egész héten itthon lesz? :) Nem, ugye. Hát itthon lesz. És milyen jó. (Ennek örömére itt egy :C )

Rékus 1 körül felébredt, aztán kis játék után elsétáltunk Borkáért a néptáncra. Hazahoztuk egy csoportársát is. Aranyosan játszottak a lányok. Fél 5 után vitték el a szülei a kislányt, aztán Borka mesét nézett. Majd hamarosan fürdés, és alvás következett.

[kép]
    Apa és lánya.

Aktív témák