Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A mai nap is korán indult. Rékus 1/4 7-kor úgy gondolta, hogy ő már eleget aludt. Az ágyban szerencsére aranyosan eljátszott, de csak úgy, ha ültem mellette, különben vagy a szememben, vagy a fülemben, vagy az orromban, vagy a számban matatott. Imádja az arcunkat szétszedni, és ha fáj, az különösen nagy örömet okoz neki.
Borka később ébredt fel, addig beágyaztam nálunk. Aztán reggeli után ki Mogyoróhoz. Volt nagy öröm mindkét részről.
Réka 9 felé elaludt, és Borkával kettesben elmentünk bevásárolni, és ügyintézni. Az energiatakarékos pályázatról akartam megtudni többet, illetve azt főleg, hogy igénybe vehetjük-e? Sajnos nemleges választ kaptam, miszerint már idén nem lehet rá pályázni. Ha jövőre szeretnék, akkor gyorsan tegyem meg, mikor a pályázatot kiírják, de amúgy nem valószínű, hogy megkapjuk, mert a panellakások felé orientálódnak, és a családi házaknál ritkán kapnak visszatérítést az igénylők. Na, klafa. Ezt szeretem. Mikor vmi is lehetséges lenne vhogy, akkor tuti akad pár olyan követelmény, ami miatt kiesünk a lehetőség alól is. Na, mindegy....
Mogyorónak vettünk ma hatalmas velős csontot, hadd rágja. Ugyanis mindent megrág. A cipőket, papucsokat akarja cipelni. A fákat, dobozokat rágdossa. Tegnap a medence dugóját is megkezdte már. Szóval ebből az apropóból vettünk neki csontot, hogy inkább azon élje ki magát, mint hogy kárt tegyen vmiben.
Össze is veszett a két kutya rajta. Nem mintha Tappancs megenné, vagy meg tudná enni, mert palotapincsi létére még a száját sem tudja akkorára tátani, hogy megkezdje a csontot, de mivel a kutya irigy, így Tappancs valószínűleg nem akart erre rácáfolni.
Estefelé viszont majdnem 1 órán át játszottak együtt. Hemperegtek, birkóztak, kergetőztek. Aztán megsétáltattuk őket.
Borka szívem, ma megint kicsit hisztisebb és szemtelenebb volt a kelleténél. Már jó ideje nem volt emiatt gond vele, de ma megint előjött belőle a kisördög. 1-2x a fejére is koppintottam, ami persze vérig sértette a kisasszonyt. Remélem kipiheni magát, aztán holnapra nyoma sem lesz.
Rékánal kilyukasztattam a fülét. Pillanatok alatt készen volt, de Rékának mégis óriási traumát okozott, és sokáig sírt. Kb fél óra múlva már nem is emlékezett rá.
Viszont Borka is velünk jött, és mikor a huga sírt, ő is ordított torka szakadtából.
Este hamar el is aludtak, kifárasztotta őket ez a délutáni esemény.
[link]
Nem tudom mennyire látszik? Egy aranybevonatú kis szívecske a közepén fehér ékkővel.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Citizen
- Óra topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest