Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A mai reggel korán indult. Borka, miért is ne, pont ma reggel kelt fel a legkorábban a héten. Persze csak a nyuszifészek volt kész, még bele kellett csempészni az ajándékokat. Úgyhogy rábíztam a leányzókat apájukra, és intézkedtem az ajándékok miatt, és elmentem a szomszédba a nyuszinkért is. Aranyos kis fekete. Borka Virágnak nevezte el.
![[kép] [kép]](http://img454.imageshack.us/img454/4214/dscf17353qn.jpg)
Fél órával később pedig már jöttünk is keresni a nyuszi hozta ajándékokat. Az első és legfontosabb a Kinder tojás felbontása volt, ez szinte már tradícionális; reggeli helyett.
Aztán játszottunk a játékokkal.
Réka ma nagyon nyűgös volt megint, szinte félóránként evett. Kb 3x fél órát aludt összesen a mai nap folyamán. Valamiért nyugtalan. És emellett azt hiszem, hogy sajnos nem elég neki az anyatej. Pótlást kell adni, mert miután már sokadszorra felébredt, eszembe jutott, hogy talán éhes. Adtam neki bébiitalt, megivott 100 ml-t. Az elég sok. Úgyhogy jövő héten a doktornővel iratok fel tápszert. Ha csak 2x kell egy nap, de akkor is legyen itthon. Örülök, hogy legalább 3,5 hónapos koráig elég volt neki csak az anyatej. Borka már 1 hónaposan pótlást kapott.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő