Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Melack #30471 üzenetére
Okay, eláll itt Ennél már csak a 8800 Sirocco a gyönyörűbb
Tim82: Nekem K800-am volt olyan állapotú, csak sajna használatba kellett vennem. De megvan azóta is.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Tim82
félisten
válasz Melack #30555 üzenetére
Vagy 3 évig volt A55-öm. Még az is lehet, hogy ma is működik.
ME75 tök jó strapafon volt. Aztán elajándékoztam, az új tulaj meg lehántotta a gumiborítást...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #30585 üzenetére
Érd. Ott még ingyenes a pálya sec-perc alatt bent vagy a városban. Monorról a tömegközlekedés is fosch és autóval is sokkal lasabban érsz be. Pl Érdről már a Petőfi/Erzsébet hídon vagy mikor Monorról rajtolva még csak vhol az Örs környékén ami még marhára "vidék".
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Melack #30590 üzenetére
Akkor viszont Monor jobb neked közlekedésileg, mert nem kell áthámoznod magad a városon. Érd menőbb bár lassan onnan is menekülnek az emberek.
A vonat közelkedés sem vész mert a monori állomásról gyorsan beérsz a Kelóba.mod:
MurdR: Kotor kell akkor?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #31046 üzenetére
ha meg tudsz vele csuszni, akkor inkább ne is használd. mi itt a kollegákkal mind használunk, mert amúgy megéri, de ciki is lenne, ha mi csúsznánk meg, igaz, ezeket nem nekünk találták ki a bankok
én pl a 15 napot sem tartom, amint jön az sms, aznap tolom is rá vissza a pénzt.
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #31046 üzenetére
Nálunk nagyon magas a kártyás vásárlások aránya 95% legalább. Így megéri...csúszás nem lesz. Fizetéskor visszatolom rá és kész...újabb hónap újabb kör. A végén meg a jóváírás ajándék...
Technikailag csak annyi változik, hogy egyik kártya helyett a másikat használom...
Kértem hozzá duál-kártyát, egyrészt mert díjmentes, másrészt ha valahol kártyát elfogadnak csak AMEX-et nem akkor ott is tudjak fizetni...amolyan vész esetére... Viszont arra figyelni kell, hogy a duál kártya esetén nincs visszatérítés ha azzal fizetek.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
werszomjas
addikt
válasz Melack #31062 üzenetére
Én mindig itt vagyok
Ezt most nem teljesen értem.
A fuvardíjat azt Te adod meg, az hogy mennyit ajánl az oszkár az nem tudom mitől függ, gondolom km alapján számol, én azt sose nézem, beírom amit én gondolok és annyi a fuvardíj.
aizen92> akkor nem nyerte el tetszésedet az ajánlat? Vagy nincs is semmi dolgod Siófokon csak úgy utazni van kedved?
[ Szerkesztve ]
üdv
-
válasz Melack #31076 üzenetére
Ezt egy volt munkaadómtól tanultam. Volt nála tárgyaláson egy ember (akivel egyévi 20 milliós üzletet írtak alá 1999ben) és amikor befejezték a megbeszélést a vendég megkérdezte hogy hol vette az íróasztalát, mert tetszik neki és venne egyet ő is. Sanyi mondott egy árat, a vendég nézegette és kinyögte hogy rendben, erre Sanyi mindenki előtt kézzel lesepert az asztalról mindent, és közölte: viheted.
Szóval nincs olyan ami nem eladóMelack: asszem átlagol és a legolcsóbb 5 és a legdrágább 5 ajánlatot nem veszi figyelembe.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz Melack #31316 üzenetére
Most olvasom. Jobbulást, illetve ennél nagyobb ijedelem ne legyen. (lekopogom)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
rizso
addikt
válasz Melack #31534 üzenetére
Mammutnál. Nem kell, hogy 5 perc alatt átsétáljak, de azért ne is tartson egy óráig az út. Most napi 30-40 percet utazok, meg annyit vissza, ez még simán beleférne...
Tim82: még az a 45 perc beleférne, annyit szerintem megér egy szebb lakás jó áron. De gondolom onnan kintről nincs 5 percenként járat sem, szóval ha lekésném, akkor tuti várhatnék negyed órát a következőre...
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #31550 üzenetére
Francnak van bekötve a mobilodra az e-mail érkezése.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
Csak azt tudom mondani, amit Saint_-nak is korábban: jobb telefonokon van silent hours.
-
Petyyyyy
addikt
Rögtön adódik is a válasz: úgy, hogy nem hívogattok éjjel háromnegyed négykor!!!négy!
Egyébként meg reggelt!
Komoly küldetés áll előttem, borotválkozni kéne, de az hosszadalmas. Be kell szereznem egy profi szakállnyírót, amivel letolhatom "hármasra" és el van intézve a dolog.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest