- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mercutio_
félisten
válasz
Melack #55061 üzenetére
Ja,hogy má házra gyúrtok
Igaz mi is beszélgettünk róla, de a közelben ami tetszene az hacsak nem jön szembe egy kihagyhatatlan ajánlat nekünk vagy drága, vagy bizonytalan állapotú és lehet bele kellene boritani még egy valag pénzt,vagy valami Ph-s lakna a közelbenB-verzió 2,5-es lakás a telep csendesebb részén vagy valahol a belvárosban, irreálisan drága
-
-
válasz
Melack #55052 üzenetére
(#55053) DeFranco Már az sem vagyok?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Melack #54968 üzenetére
Aszondod 3 pasival tolja szimultán?
MurdRkának: Bazinagy méretű sport cucok gombokért, hátha látsz valamit, aztán keresel egy angol
metrós kollégát-ban dolgozó ismerőst aki jár haza és elhozza, de ha sokat rendelsz lehet szállítással együtt is megéri -
Magnum_
nagyúr
válasz
Melack #54894 üzenetére
egészségünkre!
ja, és közel unlimited -
-
MurdR
veterán
válasz
Melack #54545 üzenetére
1-2 évig biztosan elmennek ezek is. De ha azt nézed, hogy mimimális felárért márkát veszel, akkor én nem sz.roznék azon a pénzen. MS-ot vagy Logitechet nézz, hátha kapsz olcsóbban is.
(Nekem a Geniusom ~2 évet bírt, ebből 2 hónaoot volt használva. A jeladója megdöglött.)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Melack #54502 üzenetére
Hazafelé felvettem két stoppos gimis csajt múltkor és egész kellemes társaságnak bizonyultak. Ezért gondoltam, hogy mivel relatíve sokat járok vidékre 1-2 széket kiadnék. Csak nyilván vmi mosdatlan csövest nem ültetnék be világos plüss kárpitos fotőjbe, hogy -2k lejöjjön a benyópénzemből.
mod:
Van. Éppen költözik a boltja csörgesd meg előtte hogy már a Bálnában rendel vagy még az Astroián: [link]
bitpork: Nálam egy szett betét egy szett tárcsa de ez típus betegség az enyémnél.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Melack #53887 üzenetére
hát, a minőséget meg kell fizetni. nekünk beépített szekrények vannak, így gardróbrendszer nem kellett, de a nappali szekrénysorral szívtunk rendesen, kikában sem találtunk semmi elfogadhatót. iszonyat csalnak vele ha megnézed, a fele teljesen haszontalan látszatdekor, pakolási kapacitás semmi, lengőpolcok meg fedetlen sarokelemek mindenhol, hogy minél kevesebb anyagból kijöjjön.
aztán megláttuk ezt az rs-ben és nem volt kérdés. nem is 80 ezer volt az tény, de nem is lapraszerelt. betonstabil, esztétikus, és bődület hely van benne, meg 210 magas 330 széles, 20 és 30 milis lapokból
bútorszállítók majbesz@rtak mire felhozták.
-
-
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Melack #53756 üzenetére
Felújítás és az új gyártása között van némi különbség... felújításnál már megvan az anyag, ott átcsiszolni kell és újra kenni. Rosszabb esetben javítani is.
Van, csak elfelejtettem betenni, pedig szoktam - ide készül a következő lépcső, nagyjából már kész van, jó lenne ebben a hónapban befejezni de lehet hogy átlóg majd októberre mert van más amit közben be kell fejezni.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Melack #53749 üzenetére
Sok^^
~1,1 m3 tölgy, sok kg ragasztó, 2x kg lakk (körbe 3 réteg), 1000+km kocsikázás, szilikongumik szintezéshez, állványcsavarok.. (eléggé össze-vissza voltak a vas lépcsőfokok - volt ahol a lépcső egyik feléből 6-7 mm-t kellett kimarni, másik felén meg fél cm-t emelni.. de kihoztuk vízszintesre és egyenlő lépésmagasságra az összeset) -
-
válasz
Melack #53618 üzenetére
Barbon borotvakrém+pamacs vagy echte Gilette gel használatával mintha tőből kijönne a szőr, nem úgy mint a habokkal és a gyenge minőségű gel-lel, amikkel az a bajom, hogy olyankor húzza a bőröm a borotva, ami rossz érzés.
Van jó gel, szerintem piacon találok is. Úgyhogy a szappant máskor próbálom ki, egyszer biztos ki fogom."pedig nem olyan nehéz:
[link]"
Beard slap, hát ez állati
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Melack #53495 üzenetére
Mono rendszernél egy kültéri egy betéri egység de van multi amihez több beltéri egység is csatlakoztatható. Nyilván légköbméter függvényében kell a megfelelő teljesítményűt venned kültériből és nem árt figyelembe venni hogy pl egy DNY-i fekvésű szobát kell hűteni/fűteni vagy DK-it pl.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Melack #53392 üzenetére
Este már én is megtom nézni, előfizunk van, csak én még melóban, asszony meg piacon, és van egy CundÁs 20%-os kuponom ami máig érvényes, ha nincs jobb %, akkor hazafelé beugranék megnézni hátha van valami ami tetszik.
Saint_: Nemtom, hog van-e H&M csak példaként írtam, a C&A a lényeg, H&M inkább netes/mobilos kuponokkal operál úgy emlékszem.
-
Tim82
félisten
válasz
Melack #53267 üzenetére
Alinál az AliPay van olyan megbízható, mint a PayPal?
Btw, elég vicces, amikor ilyen-olyan kétes eredetű műanyag semmirenemjó cuccokért tapossák egymást az emberek a virtuális térben.
Vajon egy banggood-os plasztik kajásdoboz mennyire felel meg a minimális egészségügyi feltételeknek?
Oké, én meg kiadtam 1190 Ft-ot akciósan egy 0,5 l-es Nalgene palackért, most az a mindenhovahordós vizeskulacsom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged