Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz darvinya #129123 üzenetére

Ez nem zavar. Bocs, dehogynem zavar, de akinek kórházba kell mennie, annak sajnos nem a WC-papír hiánya a legfájóbb szerintem.
    Édesanyám kezdte az évet kórházban, úgy tákoltuk meg a függönyt, hogy ne a meleg időre való tekintettel a déli fekvésű szobában az rányékoló elérjen a falig... Másnapi látogatásra már vittem kis kalapácsot, néhány szöget, ragasztószalagot, csipeszt, tűt, cérnát...
    Tegnap reggel voltam vérvételen, a szomszéd szobából szólítják a bácsit, hogy itt a recept, menjen el, váltsa ki, jöjjön vissza és akkor beadják neki az injekciót. És a kórház területén lévő patika nincs nyitva reggel negyed nyolckor... Édes kis f@szom.
    Ehhez képest a mosdóban a QR-kóddal helyettesített papírtörlőkendő, szappan, törött WC-deszka már csak amolyan mellékszál a cselekményben.
    Ma reggel első voltam, ülök a padon, mikor szólítanak, felkelve akkor érzem, hogy ragad a lyuggatott lemez pad, valami cukrosba ültem bele. A takarítónő már végzett... Persze vérvétel után munka, utána szülőkhöz hétvégére öcsém kocsijával a plüss üléskárpiton ülve... :W

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés