- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
darvinya #129123 üzenetére
Ez nem zavar. Bocs, dehogynem zavar, de akinek kórházba kell mennie, annak sajnos nem a WC-papír hiánya a legfájóbb szerintem.
Édesanyám kezdte az évet kórházban, úgy tákoltuk meg a függönyt, hogy ne a meleg időre való tekintettel a déli fekvésű szobában az rányékoló elérjen a falig... Másnapi látogatásra már vittem kis kalapácsot, néhány szöget, ragasztószalagot, csipeszt, tűt, cérnát...
Tegnap reggel voltam vérvételen, a szomszéd szobából szólítják a bácsit, hogy itt a recept, menjen el, váltsa ki, jöjjön vissza és akkor beadják neki az injekciót. És a kórház területén lévő patika nincs nyitva reggel negyed nyolckor... Édes kis f@szom.
Ehhez képest a mosdóban a QR-kóddal helyettesített papírtörlőkendő, szappan, törött WC-deszka már csak amolyan mellékszál a cselekményben.
Ma reggel első voltam, ülök a padon, mikor szólítanak, felkelve akkor érzem, hogy ragad a lyuggatott lemez pad, valami cukrosba ültem bele. A takarítónő már végzett... Persze vérvétel után munka, utána szülőkhöz hétvégére öcsém kocsijával a plüss üléskárpiton ülve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged