- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
as_Rock
őstag
Ez elég marketingtöltésű cikknek tűnik számomra
Vylyán rendben, de lojzibá a túlárazott és a belépőszegmensben nem nagyszám boraival...
Brandet nem csak építeni kell, hanem ápolni is, nála kicsit azt érzem, hogy csökkent a színvonal.
A pénz egy dolog, jó esetben szabadabbá teszi a borász kezét, rosszabb esetben pedig a minőség rovására a profittermelés - fenyegető törlesztőrészletek, befektetői elvárások - kerül előtérbe.Polachek: Nekem a hazai rozékkal az a bajom, hogy egy gyorsan megtérülő termék extra profittal
Szendéék szerethető kedves borokat csinálnak, és néhány éve amikor náluk jártam még az áraik is korrektek voltak
Mostanság nem tudom hova lőtték be magukat. Villány a sok túlárazott cucc és csalódás miatt nálam erősen háttérbe szorult.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vylyán rendben, de lojzibá a túlárazott és a belépőszegmensben nem nagyszám boraival...
Szendéék szerethető kedves borokat csinálnak, és néhány éve amikor náluk jártam még az áraik is korrektek voltak
Mostanság nem tudom hova lőtték be magukat. Villány a sok túlárazott cucc és csalódás miatt nálam erősen háttérbe szorult.