Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez az első Borderlands, ahol ott van a nem akarom abbahagyni érzés. Úgy érzem, hogy most mindent jól összetettek. Mindig volt a korábbi játékokban valami, ami nem tetszett. Pl a 3-ban az űrhajó iszonyat idegesítő volt (majdnem letettem miatta a játékot), meg hogy utazgatni kellett vele (később szerencsére már lehetett teleportálni is).
Aztán volt olyan rész, ahol rüheltem az inventoryt, mert nagyon konzolos lett, de szinte minden részben volt valami, ami nem tetszett.
Most meg minden elsőre nagyon tetszik. A teljesen nyitott világ, ahol nincs töltőképernyő, az inventory, a story, a kihívások, a nehézség. Többen a dropokat kritizálják, azon talán lehetne javítani, mert a szintezés lehet nehéz miatta, de 50-es szinttől nagyon könnyű lesz a játék, mert a talált fegyverek ugye már nem avulnak el a szintlépéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest