Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez az első Borderlands, ahol ott van a nem akarom abbahagyni érzés. Úgy érzem, hogy most mindent jól összetettek. Mindig volt a korábbi játékokban valami, ami nem tetszett. Pl a 3-ban az űrhajó iszonyat idegesítő volt (majdnem letettem miatta a játékot), meg hogy utazgatni kellett vele (később szerencsére már lehetett teleportálni is).
Aztán volt olyan rész, ahol rüheltem az inventoryt, mert nagyon konzolos lett, de szinte minden részben volt valami, ami nem tetszett.
Most meg minden elsőre nagyon tetszik. A teljesen nyitott világ, ahol nincs töltőképernyő, az inventory, a story, a kihívások, a nehézség. Többen a dropokat kritizálják, azon talán lehetne javítani, mert a szintezés lehet nehéz miatta, de 50-es szinttől nagyon könnyű lesz a játék, mert a talált fegyverek ugye már nem avulnak el a szintlépéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs