Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Nekem is tervben van egy videokari csere (5070TI a kiszemelt), de azért bízom benne, hogy hegesztenek még rajta, tekintettel arra, hogy elég vegyes emiatt a fogadtatása.
Felraktam az új nvidia drivert, ezzel már vmivel jobban fut, de még nem teljesen az igazi. Vannak területek, ahol egész tűrhetően fut, de néhol meg továbbra is darabos.
Kari választásnál kicsit bajban voltam, mert a BL3 esetén jóval egyértelműbb volt, hogy melyik milyen irányban erős - sikerült is egy hozzám elég távol állót választanom, de teszt jelleggel most jó lesz.
Térképet néztétek? Egészen elképesztő a bejárható terület mérete:
Így 5-6 óra game után azt kell mondjam, a gunplay nagyon jó (ha jobban futna, még jobb lenne), a világ is nagyon BL-es, viszont a kezdeti fegyverek borzalmasak. LVL 14-ig a Jacobs és Maliwan fegyok tűntek a legerősebbnek, míg a Teidore, meg az új charge-olósok elég gyengék (kivéve a Sniperek).
A játék szerintem sokkal nehezebb, mint a régi részekben. Jobban oda kell figyelni, mert pillanatok alatt bedarálnak.
Negatívom talán még a minimap hiánya - sokszor fingom sincs épp merre járok, és nehezen tudom belőni épp merről jöttem és merre haladok. A BL3 térkép rendszere egyébként nekem jobban bejött (hogy darabokra voltak felosztva), így elsőre nekem kissé túlzsúfolt az egész, de lehet később megszokom.
Nálam így fest a game, és bár kár, hogy nem tudom feljebb tornászni a grafot, de azért oleden így is lenyűgöző tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C 48GB 2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) BESZÁMÍTÁS: OK
- AM5-ös alaplapo
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest