Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Nekem is tervben van egy videokari csere (5070TI a kiszemelt), de azért bízom benne, hogy hegesztenek még rajta, tekintettel arra, hogy elég vegyes emiatt a fogadtatása.
Felraktam az új nvidia drivert, ezzel már vmivel jobban fut, de még nem teljesen az igazi. Vannak területek, ahol egész tűrhetően fut, de néhol meg továbbra is darabos.
Kari választásnál kicsit bajban voltam, mert a BL3 esetén jóval egyértelműbb volt, hogy melyik milyen irányban erős - sikerült is egy hozzám elég távol állót választanom, de teszt jelleggel most jó lesz.
Térképet néztétek? Egészen elképesztő a bejárható terület mérete:
Így 5-6 óra game után azt kell mondjam, a gunplay nagyon jó (ha jobban futna, még jobb lenne), a világ is nagyon BL-es, viszont a kezdeti fegyverek borzalmasak. LVL 14-ig a Jacobs és Maliwan fegyok tűntek a legerősebbnek, míg a Teidore, meg az új charge-olósok elég gyengék (kivéve a Sniperek).
A játék szerintem sokkal nehezebb, mint a régi részekben. Jobban oda kell figyelni, mert pillanatok alatt bedarálnak.
Negatívom talán még a minimap hiánya - sokszor fingom sincs épp merre járok, és nehezen tudom belőni épp merről jöttem és merre haladok. A BL3 térkép rendszere egyébként nekem jobban bejött (hogy darabokra voltak felosztva), így elsőre nekem kissé túlzsúfolt az egész, de lehet később megszokom.
Nálam így fest a game, és bár kár, hogy nem tudom feljebb tornászni a grafot, de azért oleden így is lenyűgöző tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAID
- iPhone topik
- Drum 'n' bass
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest