Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
99% hogy a Witcher 4 is egy clusterfuck lesz köszönhetően annak, hogy UE alatt fejlesztik
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.#99Daelion
Persze, hogy megmondom a különbséget, a Cronos -t toltam most ki. Ég és föld a különbség material érzetre és képélességre ha van rajta DLSS vagy sem. Valószínúleg sosem érzékeltétek a valósághű éles, materialhű grafikát, mindig valamivel elmostátok.
ETERNAL -ba érződik a monitoron át, hogy az a rakétavető egy fém anyagból van, hogy a shotgun is fém és fa anyagből van, a plasmagun meg plastic és sorolhatnám, ezek az éles grafikai elemek, anyaghűséget visszaadó grafikát teljesen elveszítettük, csak ezek az elmosott fosások vannak. Nincs depth, minden össze van mosódva, nem tudsz semmit kivenni a képből mert minden ugyanaz az elmosott radírozott képet festi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Óra topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én már le is tettem róla, pedig több ezer órám van a 3. részben, még mindig az egyik legjobb játék a piacon, ami valahol ultra gáz és szomorú, hogy nem tudnak felnőni hozzá mások.