- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
pontosítok - amikor én vagyok a host, akkor mindig van. amikor nem, akkor jellemzően nincs, de néha előfordul. vagy néha valamelyik más játékosnál jelenik meg. valószínűleg a mission weapon státuszából adódik a dolog. 72-es szinten nem is érdekelne, de OP8-on eléggé rá vagyok szorulva, és legálisan Rubit nem tudok szerezni. erős a gyanúm, hogy ezzel fog lezárulni az editor-mentes korszakom - a franc se fogja azzal tölteni a drága coop-ra fordítható időt, hogy ki-be lépkedjen, hátha szerencséje lesz

@pohár: respect, sensei

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest