- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Sziasztok!
GOTY verziót tolom,nemrég értem el a 60-as szintet UVHM-ban.A neten sok videót megnéztem hogy juthatnék hozzá legendary fegyókhoz,mert a loot az katasztrófa.Commandóval kezdtem sajnos,de szó szerint esek-kelek folyamatosan
Állítólag ebben a módban már benne van midget loot "gyárilag" Arid Nexus-ban,de én 3x elszenvedtem már odáig és nemhogy legendary lenne,de még törpék sincsenek a dobozokban
[link] Próbálkozzak még,vagy tárgytalan szerintetek? Eddig egy Bee-t volt hajlandó adni a játék,azt is még 50-es szinten piros ládából...azzal küszködök de hát így egy feladat fél nap,3 tár kell egy emberbe ha tele a Bee és a legkisebb hibáért is már fekszem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Trollok komolyan
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Állítólag ebben a módban már benne van midget loot "gyárilag" Arid Nexus-ban,de én 3x elszenvedtem már odáig és nemhogy legendary lenne,de még törpék sincsenek a dobozokban