- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Grog Nozzle-t ez a quest adja The Beard Makes the Man. Claptrap adja a bányában.
Ha megcsinálod a quest-et elveszi a fegyvert, sajnos nem lehet átadni, megtartani is csak addig tudod míg nincs kész ez a quest.
Iszonyt durva a heal-je és slag-et is pakol nagyon szépen, Salvador-nak tökéletes ez a kettő!Ezt a Build-et használom:
[Skill Tree]A lényeg a Money Shot skill - The last bullet fired from any gun does +40% damage per magazine size, up to +400% damage.
Felszerelés:
Sheriff's Badge relic-et használom, fizik-nek már mondtam, mutattam.
Pistol Damage + Pistol Fire Rate + Fight For Your Life Time
Class mod:
Suave Renegade
Pistol Gun Damage + Pistol Accuracy
Pajzsot azért nem írok mert tulajdonképpen mindegy, én bee-t használtam de szerintem lényegtelen. Nem sokat lesz rajtad

Sárkány sorrend:
1. Slag - Ő növeli a szintjüket a sárkányoknak
2. Elektromos - Ő gyógyítja a többieket
3. Tűz - Tank sárkány, sok HP-val + betudja teríteni az egész termet tűzzel.
4. Savas - Érdemes a végére hagyni mert kis sárkányokat pakol le és ha földre kerülsz vissza tudsz jönni.
Úgy csináltam, hogy mikor a másodikat már majdnem megöltem, belelőttem a Savas-ba is, hogy pakoljon le kis sárkányokat gond esetére.De mondom, ezzel a taktikával sem megy le mindig! Szóval nem olyan mint mondjuk Terra, hogy odamész és megölöd

Nekem is a Siren a kedvencem! Commando-val kezdtem, aztán ott is hagytam 51-es szinten. Nem jó UVHM-re, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Akciókamerák
- Kés topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tőzsde és gazdaság
- AMD FX
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest