Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Alapvetően értelek, de sosem lesz olyan játék, ami minden szempontól jó lenne. Én már most előjegyeznék a BL3-ra, ha tehetném. Nem várok túl sokat a DLC megvalósítástól és nem is nagyon csalódom. Nekem egy jó szórakoztató, kikapcsolódásra alkalmas játék. Új karakterek és új küldetések, még ha hasonló sémájú is. A hangulatot így is hozza. Persze lehetett volna jobbat is készíteni, de szerintem a fejlesztőket mindig megkötik a pénzzel foglalkozó emberek. Az igazi fejlesztő kihozná azt amit csak lehet.
Szerintem is az lett volna egyébként a legjobb, ha mondjuk egy folyamatos történet folytatódna a DLC-k vásárlásával. Két havonta 1 DLC és fordulatok a történetben.
Szóval összességében a kezdeti elégedetlenségem nekem alább hagyott és örülök, hogy legalább egy ilyet összehoztak. Nekem megfelel, ha nem is tökéletes. Az viszont zavar, hogy hosszabb DLC-ket ígértek, még úgy is, hogy mellékküldetésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i9-12950HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iPhone XR 64GB kártyafüggetlen
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest