Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz BorgBoss #3181 üzenetére

No ez az,hogy a kulcsok végülis kihúzhatják az embert a "hullámvölgyből",amikor nagyon nem akaródzik jönni semmi normális,és nehéz lesz a játék.Ráadásul 5 kari van,és még jön pár dlc,lesz mit öldösni.

Egyébként aki coopozik:még mindig az van,hogy nagyobbakhoz bemenve "extra" xp megy az embernek?
    Annyit észrevettem,hogy halálfejes,pár szinttel nagyobb ellenekért se ad a játék annyival több xp-t,mint az 1-ben,eléggé nem éri meg korábban benézni nehezebb helyekre :( Ez azért rontja a tápolás élményt,mert csak coopban régebbi küldiket csinálva lehet inkább plusz szintet szerezni,a terepen az elején határolja a lehetőségeket,nem igazán működik,hogy az ember megcsinálja a mellékküldiket,visszajárogat helyekre,mert hamar bagót érnek a kisebb ellenfelek,hiába 1 lövés.Az 1-ben az elején feldobott pár szint elég jól végigvitte az embert a játékon,itt mintha kötelezőre kalkulálták volna az alküldiket is,az ÁTLAG nehézséghez,aki sietne,annak meg bitangnehéz tud lenni...főlegha belefut a "fegyvertelenségbe" is pár szinten át.Én pont most voltam már az elején,kaptam lvl3-on egy Aegis revolvert,de azt kellett hurcolni 8-ig,mert semmi másból se kaptam értékelhetőt,csak a Deathtrap és a tűzelementál sebzés húzott ki a kakából...1 kulcsot el is használtam,kaptam egy brutális shotit és riflét,mellé jött egy "passzolós Aegis,így egész élvezetes megint.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés