Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
Igazad van, eddig én sem kulcsoztam, de nem baj, ha van későbbre, mikor már nem fejlődik a tag és olyan fegyvert keresel, mellyel élmény a harc. Én sem mindig a legerősebb fegyvert használom, hanem ami tetszik, de azzal legalább jó harcolni. Ráadásul, ha GB kitalál valami überbrutál ellenséget, akihez kevés 4 ember, akkor nem árt kutakodni abban a ládában. Ráadásul úgy érzem, hogy ezzel a golden key-el eléggé alacsony szintűek lettek a fegyverek, mert biztos az gondolták, a fejlesztők, hogy úgyis van golden, akkor legalább legyen értelme. Szóval, ha nem használsz ilyet, akkor szerintem az átlag erősség alatt játszol, ami eléggé nehéz néhol, de tény hogy nagy élmény.
Én például 2 db értelmes shotgun-t találtam lv33-ig, az egyiket elvesztettem mikor visszabuktam 4 szintet. Azóta sem találtam másikat, pedig jóformán mindent kinyitok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 16GB RAM/512GB SSD Space gray
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xeon E5 1650 v3, 1650 v4, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs