Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én az általad leírtakat nem tapasztaltam, mondjuk én direkt azért vettem nv kártyát mert azt jobban szereti.
Én a grafikai opcióknál mindent bekapcsoltam / maxra húztam, plusz a config tool-ba még ezeket lőttem be:

Amit én tapasztaltam csak annyi hogy bizonyos helyeken (tipikusan ott ahol nagy teret látsz be, és sok építmény van) durván be tud zuhanni az fps, és mindig, és mindig ugyanott.
Közbe meg eszik max. 400 mega vramot...Az utolsó kérdésedre nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 VENTUS XS OC Eladó!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Samsung Odyssey G9 LC49G95TSSRXEN - 5120 x 1440 - 240Hz
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest