Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
jambiyya
üzenetére
Igen, az egy jó smg, de nálam valamiért eltűnt UVHM alatt.
Bad/Good touch is elég jó, Sanctuaryben ha Moxxinak elég pénzt adsz, akkor tőle megkapod. Játék eleje óta egyik fix fegyverem.Sikerült találni egy tubby-t, egyből dobott egy legendary class modot, de pont a Hellborn ágra adta bónuszt,amit eddig nem használtam. Gondoltam semmi gond, ha már így jártam, megnéztem mit tud az az ág... Sokkal erősebb lett, aminek árt a tűz, annak esélye sincs. Good touch ellen esélyük sincs, mondjuk a lőszer hamar el tud fogyni. Már csak egy flame of the firehawk kéne egy erős slag gránát meg egy corrosive SMG és tényleg megállíthatatlan lenne.
Mondjuk eddig se volt olyan nehéz az UVHM (kivéve a repülő ellenfelek) de így kimondottan könnyű lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest