- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
jambiyya
üzenetére
Igen, az egy jó smg, de nálam valamiért eltűnt UVHM alatt.
Bad/Good touch is elég jó, Sanctuaryben ha Moxxinak elég pénzt adsz, akkor tőle megkapod. Játék eleje óta egyik fix fegyverem.Sikerült találni egy tubby-t, egyből dobott egy legendary class modot, de pont a Hellborn ágra adta bónuszt,amit eddig nem használtam. Gondoltam semmi gond, ha már így jártam, megnéztem mit tud az az ág... Sokkal erősebb lett, aminek árt a tűz, annak esélye sincs. Good touch ellen esélyük sincs, mondjuk a lőszer hamar el tud fogyni. Már csak egy flame of the firehawk kéne egy erős slag gránát meg egy corrosive SMG és tényleg megállíthatatlan lenne.
Mondjuk eddig se volt olyan nehéz az UVHM (kivéve a repülő ellenfelek) de így kimondottan könnyű lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- 20 éve regisztráltam
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest