- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sham, azon része érdekelt, hogy a golyókat eszi e jobban vagy sem. max két ütésből a pajzsomat lekapja szinte bármi.
engem az se zavarna, ha nincs modding, nekem bőven elég lenne, ha olyan lenne a drop mint az első részben. ahogy a fegyverek használhatósága is inkább ahhoz hasonlítana, nem pedig ez a második rész szörnyű loot-ja köszönne vissza.
az előbb fejeztem be a kalózos dlc-t és mentem be a "kincses szobába". egy használható dolgot se nyitottam abból a cirka 12 ládából. ami azt illeti az egész dlc alatt egy legend esett az is használhatatlan. a többi amit kaptam kuka.nézegettem videókat, hogy ezek a raid boss-ok mennyire nehezek axton számára solo-ban. szörnyű, hogy mennyire spéci cuccokat írnak.. tüzes és savas firehawk, legendary soldier, norfleet. hyperius ellen olyan fegyver amit ő maga dob el stbstb. a srác akár kezdhette volna úgy is a videót, hogy indítsam el az editor-t.
az este folyamán lehet kérnék egy kis segítséget terra és hyperius kettőshöz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Haditechnika, harcászat
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest