Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
No, ez ennyire nem egyszerű

Van az assault rifle, az a nagymordály, ha jól tudom, a kasztodnak az fekszik igazán, de majd felvilágosítaniak.
Van az SMG, az is automata, de kisebb, általában kisebbet sebez, de szaporábban lő, erősebb a távcsöve, és nagyobb a tára.
Van a rakétavető, egyértelmű, shotgun dettó
Van a revolver, ami általában egylövetű, pontos, és nagyot sebez, én közelre ezt használom, kb 30 szinten keresztül cipeltem egy szerencsés 7x100-as sebzésűt
Ha semmi nem megy, az a végső érvem, általában hatásos.És van a pisztoly, ami kisebb, gyengébb és szaporább mint az SMG, de az nekem már tücsökpöcs.
Esni fog majd minden szépen sorban, azzal nem lesz gondod, csak túl kell jutni az első skagos részen, és ha már ember ellen vagy, akkor több fog esni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha semmi nem megy, az a végső érvem, általában hatásos.