Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
boom6991
csendes tag
Lehet, hogy 69-es szinttel nem szabad Knoxxot kezdeni pt2-ben, de szerintem ez hülyeség, bár nem tudom. Mert Berserkkel 52-53-as szinten mentem T-bone-ba és ott velem együtt fejlődtek az ellenfelek. Egyébként Lilithel ugyanígy megszívtam, egyedül Crawmerax mondható ellenfélnek, de rajta kívül még knoxx is olyan 52-53-as szintű
Pedig szívesen lemennék még a fegyverraktárba párszor, marcusos küldit direct nem csináltam még meg, de akárhányszor lemegyek a raktárba, semmi jobb cuccot nem találok

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Crimson Desert
- Bluetooth hangszórók
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig szívesen lemennék még a fegyverraktárba párszor, marcusos küldit direct nem csináltam még meg, de akárhányszor lemegyek a raktárba, semmi jobb cuccot nem találok