Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
Na így már kezd világosabb lenni.

Szóval, mikor én hostolok egy gamet és felveszek egy küldit, akkor az összes többi játékosnak is fel kell venni?
Csak mert alapból ők nem tudnak küldetést felvenni ha jól emlékszem vagy csak azokat vehetik fel amit a host már felvett?A másik meg, hogy ha pl. én megcsináltam már a playthrough 1-et meg a 2-öt is és belépek egy játékba, akkor akármelyik küldit fel tudom venni, nem fogok Ineligible üzenetet kapni.
Jól értettem?nepszter1: Playthrough 1-ből mentél át és vettél 30-as szintű fegyót? Azt hogy a fenébe használtad?

Vagy ezt is félreértettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest